- Poruka
- 18.989
Uz kokice i 3D naočmare posmatram kako SNS same sebe hapsiznaci i ti si se prodala vucicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz kokice i 3D naočmare posmatram kako SNS same sebe hapsiznaci i ti si se prodala vucicu?
U pravu si, apsolutno, ali sa finesama uvek moze da se manipulise. Zato ja, umesto "u nacelu" koristim rec "nacelno."Akcentira se drugačije.
Bez toga bi "Ja bio po slanik" i "Ja bio poslanik" bilo isto.
Ne moramo da se kladimo, ali već sam pitao jednog genijalca sličnog tebi, kad bi bio taj krajnji rok
u kome će on da potpiše taj plan.
Može neki rok, pa da vidimo za klađenje?
Koje vređanje, koje vrdanje?
Opet vrdaš?Kakav rok, pa nema tu rok - ili ce da potpise ili nece.
Inače u ovoj emisiji nazvao je DPZ "vrećom čvaraka, koja ne bi mogla šine pretrčati."
Latest Prašak
A gledaš Marića krišom, gledaš?Inače u ovoj emisiji nazvao je DPZ "vrećom čvaraka, koja ne bi mogla šine pretrčati."
Religiozno pratim sva gostovanja od Čede Praška preko Darka "naRRativ naRRativ" obradovića i Trapare.A gledaš Marića krišom, gledaš?
Vidim ja da su ti horizonti prošireni, da visiš bez disanja ispred N1 i Nova kao 90% ovde, ne bi to bilo tako.Religiozno pratim sva gostovanja od Čede Praška preko Darka "naRRativ naRRativ" obradovića i Trapare.
Ima i neka nova antiruska nada, Milovan JovanovićVidim ja da su ti horizonti prošireni, da visiš bez disanja ispred N1 i Nova kao 90% ovde, ne bi to bilo tako.
Pokušavaš da me zahebeš, da odgledam i ja to, pa da analiziram za tebe?Ima i neka nova antiruska nada, Milovan Jovanović
Sve neka rusofobija, dakle popravlja utisakPokušavaš da me zahebeš, da odgledam i ja to, pa da analiziram za tebe?
Neće da mogne, prepričaj prvo ti meni šta lik izjavljuje.
Au, al si prepričala, ono, baš opširno...Sve neka rusofobija, dakle popravlja utisak
Na osnovu čega ovo tvrdiš? AV je na vlasti samo zato što: a) su mu na izborima bili protivnici Marinika del Kokoš & Ponoš od Vikiliksa, pa zahvaljujući tome: b) nije imao problema da dobije predsedničke izbore u prvom krugu, niti da sastavi skupštinsku većinu.Kako sta, pa bez podrske zapada ne bi bio 1 dan na vlasti.
Dobice od njih podrsku i ostace na vlasti.
A on vlast voli vise od svega.
Misli se na svež planobjavio da je nešto sad prihvaćeno - što je prihvaćeno pre 7 godina.
Blinken: Normalizacija odnosa sa Srbijom usredsređena je na međusobno PRIZNANJE
Svaka mu je kao u Njegoša.
Bokan jasan: Vučko je mnogo bolji od Zlatanovića