Projekat Jadar i Vucic na vlasti

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: ниси ти видео ни Осечину ни Ваљево , седиш негде у усташији или џамахирији и пишеш поруке против Срба и Србије. Број порука показује да си бот. Копаће се јадарит, немој да се секираш много
Nisam video osim što sam tamo rođen i što sam tamo odrastao i što više vremena provodim tamo nego u Beogradu.

Koliko to dobro pogađaš, toliko dobro pogađaš i sve ostalo. Svaka čast, vidi se da si intelekt par ekselans.

Na svakom koraku dominiraš među ćacijima. :mrgreen:

Nisam video osim što sam tamo rođen i što sam tamo odrastao i što više vremena provodim tamo nego u Beogradu.

Koliko to dobro pogađaš, toliko dobro pogađaš i sve ostalo. Svaka čast, vidi se da si intelekt par ekselans.

Na svakom koraku dominiraš među ćacijima. :mrgreen:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: е а кажи ми,колико те плаћају за ботовање, можда би више зарадио на блокадама, кажу да иду дневнице до 4000 динара.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: е а кажи ми,колико те плаћају за ботовање, можда би више зарадио на блокадама, кажу да иду дневнице до 4000 динара.
Koliko znam, SNS jedini daje dnevnice vama za boravak u Ćacilendu, pa za dolazak autobusima u Beograd iz raznih vaših Donjih Brijanja i sličnih selendri, a dobijate i sendviče da dopunite energiju tokom šetnji do Galerije u BGH2O. Evo ovih dana videli smo da dobijate i Smokije.

Mi na drugu stranu ne dobijamo ništa od tih državnih blagodeti.

Koliko znam, SNS jedini daje dnevnice vama za boravak u Ćacilendu, pa za dolazak autobusima u Beograd iz raznih vaših Donjih Brijanja i sličnih selendri, a dobijate i sendviče da dopunite energiju tokom šetnji do Galerije u BGH2O. Evo ovih dana videli smo da dobijate i Smokije.

Mi na drugu stranu ne dobijamo ništa od tih državnih blagodeti.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:особе слабог карактера се веома лако препознају по једној ствари. Понављају исту мантру, фразу, покушавајући да понизе неку другу особу (нпр. саговорника), храбрећи себе на тај начин, подижући себи морал јер су неспособни за дуге разговоре и аргументе друге стране. Слабо су вас обучавали у НАТО испоставама. Ти си модератор :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: и то је највише што си постигао у животу. имаш прилику да ,,утичеш,, на нешто, али то врло слабо радиш јер си приглуп. То што се мени обраћаш у множини и таргетујеш ме као део неке групе говори о твојој немоћи да разграничиш у глави неке ствари. Али ако, такви "интелектуалци" одговарају СНС-у ви сте најбољи маркетинг за њих. Док је вас СНС нема проблема са влашћу и изборима :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:особе слабог карактера се веома лако препознају по једној ствари. Понављају исту мантру, фразу, покушавајући да понизе неку другу особу (нпр. саговорника), храбрећи себе на тај начин, подижући себи морал јер су неспособни за дуге разговоре и аргументе друге стране.
Pa perfektno si sebe analizirao, šta da ti kažem.

Evo bar jednom i ti da budeš "spot on".

Jer u nastavku stoji baš ovo što se odnosi na komentar iznad, pročitaj sam:
Слабо су вас обучавали у НАТО испоставама. Ти си модератор :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: и то је највише што си постигао у животу. имаш прилику да ,,утичеш,, на нешто, али то врло слабо радиш јер си приглуп. То што се мени обраћаш у множини и таргетујеш ме као део неке групе говори о твојој немоћи да разграничиш у глави неке ствари. Али ако, такви "интелектуалци" одговарају СНС-у ви сте најбољи маркетинг за њих. Док је вас СНС нема проблема са влашћу и изборима :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ti si neki opasan dasa izgleda, toliko smajlija retko ko sme da stavi.

Pa perfektno si sebe analizirao, šta da ti kažem.

Evo bar jednom i ti da budeš "spot on".

Jer u nastavku stoji baš ovo što se odnosi na komentar iznad, pročitaj sam:

Ti si neki opasan dasa izgleda, toliko smajlija retko ko sme da stavi.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: схватио си ти, рекао сам да си приглуп, а не глуп, што значи да понешто схватиш. Једини твој "аргумент" је тај што си модератор, па када ти се нешто не свиђа или немаш одговор обришеш поруке или забраниш приступ. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: веома си храбар, али си смешан, не престајем да ти се смејем

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: схватио си ти, рекао сам да си приглуп, а не глуп, што значи да понешто схватиш. Једини твој "аргумент" је тај што си модератор, па када ти се нешто не свиђа или немаш одговор обришеш поруке или забраниш приступ. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: веома си храбар, али си смешан, не престајем да ти се смејем
Ma rekoh ja da si ti izuzetna intelektualna veličina.

Toliko smajlija retko ko može da hendluje osim veoma posebnih. Nadasve maštovito!

Pored toga, genijalne zaključke tipa da ja nisam nikad bio u Valjevu, da sam treniran u NATO centrima, da je svako ko kritikuje Vučića neprijatelj Srbije, da je iskopavanje litijuma zdravo za okolinu, maltene hranljivo za decu, da je 15 ljudi bilo na Slaviji za Vidovdan...... to su ti izvanredni dometi do kojih malo forumaša može da dosegne.

Samo vrlo posebni to mogu! :heart:

Ma rekoh ja da si ti izuzetna intelektualna veličina.

Toliko smajlija retko ko može da hendluje osim veoma posebnih. Nadasve maštovito!

Pored toga, genijalne zaključke tipa da ja nisam nikad bio u Valjevu, da sam treniran u NATO centrima, da je svako ko kritikuje Vučića neprijatelj Srbije, da je iskopavanje litijuma zdravo za okolinu, maltene hranljivo za decu, da je 15 ljudi bilo na Slaviji za Vidovdan...... to su ti izvanredni dometi do kojih malo forumaša može da dosegne.

Samo vrlo posebni to mogu! :heart:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: (ево опет смајлића) ти никада ниси био у Ваљеву, обучаван (не траниран, знаш, велика је разлика) си у НАТО центрима, лажеш да сам икада написао да је свако ко критикује Вучића непријатељ Србије, лажеш да сам икада написао да је ископавање литијума здраво за околину, лажеш за Славију јер сам за Славију доказао да је немогуће на том простору стати толико људи колико ти и остали ботови тврдите и лажете. Значи, утврдили смо који су твоји домети, безгранични су, јер лаж нема границе, а моји домети су у оквиру онога што могу да докажем.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: (ево опет смајлића) ти никада ниси био у Ваљеву, обучаван (не траниран, знаш, велика је разлика) си у НАТО центрима, лажеш да сам икада написао да је свако ко критикује Вучића непријатељ Србије, лажеш да сам икада написао да је ископавање литијума здраво за околину, лажеш за Славију јер сам за Славију доказао да је немогуће на том простору стати толико људи колико ти и остали ботови тврдите и лажете. Значи, утврдили смо који су твоји домети, безгранични су, јер лаж нема границе, а моји домети су у оквиру онога што могу да докажем.
Znaš kako kažu Amerikanci - "put your money where your mouth is."

Pošto si tako pametan, napravimo jednu opkladu.

Koliko bi smeo da staviš novca na to da "ja nikad nisam bio u Valjevu"?

Pet centi, deset centi? Ceo jedan evro?

Koliko vrede tvoje reči, dokaži u praksi da nije baš pišljiv bob u pitanju. Evo ja stavim sto puta više od onoga što ti staviš, pa pobednik nosi sve.

Imaš li cohones? Ljudi tvog kova obično nemaju.

Znaš kako kažu Amerikanci - "put your money where your mouth is."

Pošto si tako pametan, napravimo jednu opkladu.

Koliko bi smeo da staviš novca na to da "ja nikad nisam bio u Valjevu"?

Pet centi, deset centi? Ceo jedan evro?

Koliko vrede tvoje reči, dokaži u praksi da nije baš pišljiv bob u pitanju. Evo ja stavim sto puta više od onoga što ti staviš, pa pobednik nosi sve.

Imaš li cohones? Ljudi tvog kova obično nemaju.
Razmisljam koliko bi novca neko stavio na opkladu da sam ustasa i propalica koju ovde procitah.

Копаће се јадарит, немој да се секираш много
samo da se ne ponovi istorija, jahanje vam ne gine u najmanju ruku:
Kako su završili prvi srpski naprednjaci: Srbi ih iz osvete ubijali, tukli motikama.

Istorija za ponavljače: Kako se raspala Srpska napredna ...

Narednih dana, naprednjake je u Beogradu čekao pakao: susretani su i prebijani, u najboljem slučaju samo jahani.

Ubrzo, poražene i omrznute naprednjake širom cele Srbije stigla je žetva. Ono što su godinama sejali, izrodilo se u gorke plodove. Narod, oslobođen njihove teške stege i poniženja – uzeo je „pravdu“ u svoje ruke.

Godinama zlostavljan od naprednjaka, narod se (ne spontano i organizovano, kako je ustao u Timočkoj buni, već nepovezano, po pojedinim mestima i slučajevima, mada manjom žestinom od krajeva Morave, Mlave i Stiga) digao na osvetnički pohod, koji se u pojedinim slučajevima pretvarao u linč.

Popaljene su mnoge kuće, mnoga imanja poharana i ubijen veliki broj naprednjaka (čak i članovi njihovih porodica), i to na načine koji se mogu kvalifikovati kao zverski. Izvesno je da je u celoj državi pobijeno oko 140 naprednjaka i članova njihovih porodica (mnogo veći broj je zlostavljan i ponižavan), spaljeno je preko 50 kuća i izvršeno oko 70 pohara imovine.

Poslednja izmena:

Back