Poledica93
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Bar cemo prezivjetija mislim posto je amerika napravila nuklearku da postoji neki nacin da se zastiti od nje.. Nisu ludi znaju da ce neko nekada baciti na njih nuklearku
![]()
aa duper..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar cemo prezivjetija mislim posto je amerika napravila nuklearku da postoji neki nacin da se zastiti od nje.. Nisu ludi znaju da ce neko nekada baciti na njih nuklearku
![]()
da li je ova zena stvarna..!?![]()
Metal se topi,pa vi zamislite sta se desava nekom od krvi i mesa?
Gde ti vidis da se metal topi?
Helikopter je galvnim rotorom zakacio sajlu, a rep se otkinuo zbog ogromnog momenta koji helikopteri inace imaju.
Cinilo mi se da se topi. Ali ko zna,ipak radijacija je iznad tog rekatora bila jaka.

Glasao sam za ne jer ne bih voleo da se desi a verovatno i nece jer je suvise to nekako blizu i brzo mozda sedece godine![]()

Ma nema nista od toga...
Prorocanstva te bakute ce padnu u vodu vec na prvoj preponi.
I moram reci da mi je bas drago...![]()

Evo sta je ona predvidela:
2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i
hemijsko oruzje

Severna Koreja ispalila je nekoliko artiljeriskih granata preko svoje zapadne pomorske granice sa južnim susedom, na šta je Južna Koreja uzvratila artiljerijsku vatru. Broj žrtava popeo se na još dva poginula južnokorejska marinca, javljaju agencije pozivajući se na izjave zvaničnika u Seulu..
Preminula su dvojica od četiri teško ranjena vojnika, a prethodno je već bila objavljena smrt jednog vojnika, podsećaju agencije. Takođe se u izjavama povećava broj severnokorejskih artiljerijskih granata koje su pale na južnokorejsko ostrvo - u najnovijim izjavama zvaničnika u Seulu se pominju "oko 100 granata", dok je prethodno saopštavana cifra od "oko 50 granata", javljaju agencije.

.