Baba Vanga-Slepa Bugarska Prorocica

Да ли верујете да ће се остварити пророчанство о 3. светском рату 2010

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vidim da se ovde raspravlja o tome da li je buducnost moguce predvideti ili nije...Stvar je u tome da o tome raspravljaju ljudi koji nemaju licna iskustva nego racionalisu. Ako vam kažem da imam prekognističke snove i da stoga verujem da budućnost već postoji a da smo mi nažalost nesvesne marionete...
A što se tiče Baba Vange, taj spisak njenih proročanstava sam video na netu i stvarno deluje kao glupost pa je pitanje da li je to uopšte njeno. Čuo sam da je Lepoj Breni prorekla budućnost pa pošto je Brena naša ne bi bilo loše da se neki novinarčić pored gomile glupih pitanja koje inače postavljaju njegove kolege priseti da je i to pita...
Razmislite o sledećem...znamo da ima i bilo je bezbroj ljudi koji se predstavljaju kao vidovnjaći. Zašto je baš ona postala tako čuvena?

Evo sta je ona predvidela:
2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i
hemijsko oruzje

Jos uvek je novembar.... Danasnja vest. .... :neutral:

Rat na pomolu
Severna i Južna Koreja razmenile vatru

Severna Koreja ispalila je nekoliko artiljeriskih granata preko svoje zapadne pomorske granice sa južnim susedom, na šta je Južna Koreja uzvratila artiljerijsku vatru. Broj žrtava popeo se na još dva poginula južnokorejska marinca, javljaju agencije pozivajući se na izjave zvaničnika u Seulu..
Preminula su dvojica od četiri teško ranjena vojnika, a prethodno je već bila objavljena smrt jednog vojnika, podsećaju agencije. Takođe se u izjavama povećava broj severnokorejskih artiljerijskih granata koje su pale na južnokorejsko ostrvo - u najnovijim izjavama zvaničnika u Seulu se pominju "oko 100 granata", dok je prethodno saopštavana cifra od "oko 50 granata", javljaju agencije.

Carke izmedju ove dve zemlje su uobicajene ali ovo je ozbiljnije. Ima i mrtvih i ranjenih. :neutral:

Da li imamo manje vremena nego sto mislimo?
Na ovakve vesti jedan deo mog duha, koji shvata da je zarobljen u ovom iluzornom svetu pojave, raduje se, jer vidi blisko oslobodjenje iz "mocvrane kaljuge svetovne egzistencije" i povrtak svojoj pravoj sustini. A opet, onaj zemaljskiji deo zali.
Ceo zivot filozofa je priprema za ono posle zivota , kako bi rekao Sokrat. Pred otrovom od kukute... filozof "zrtvuje petla Eskupalu" jer je na pragu izlecenja od onoga stanja koji zovemo "zivot".
Za duhovno svesne situacija unistenja sveta koja ce kad tad uslediti.. nije katastrofa.
U problemu su materijalisti...

Bilo kako bilo ocito suvise podudranosti izmedju prorocanstva baba Vange i ove situacije u svetu . .. :think:.

SEVERNA
299907975.jpg
KOREJA

POCELO JE

Back