Mister Sparkle
Aktivan član
- Poruka
- 1.395
Šta je bilo tamo?SEVERNAKOREJA![]()
POCELO JE
Nisam gledao vesti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je bilo tamo?SEVERNAKOREJA![]()
POCELO JE
A Ozi i Sleeper, jel navijate da pocne rat, a, a ,a?Ali ozbiljno sad! "To bice rata! Pa cemo onda da vidimo ko je bio u pravu!!! Je*ite se skeptici, boli me ku*ac sto cu da poginem, vazno da sam napumpao ego!!!"

Ako krene nešto ozbiljnije,selimo se u Južnu Afriku![]()
A Ozi i Sleeper, jel navijate da pocne rat, a, a ,a?Ali ozbiljno sad! "To bice rata! Pa cemo onda da vidimo ko je bio u pravu!!! Je*ite se skeptici, boli me ku*ac sto cu da poginem, vazno da sam napumpao ego!!!"
Pavle kaže: "Ali se ne bojimo, i mnogo volimo otići od tela, i ići ka Gospodu.
Lazem, Nana moja, ali ona je prosla sirota sito i reseto kroz njen napaceni zivot...
A Gozbu sam citao, ali samo deo o Atlantidi (to me je jedino interesovalo) tako da... Imam i ja po nekog keca u rukavu. 
LJUDI NOVA REIKARNACIJA SE BLIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Caps lock off....![]()
Kad dodje nukleorni oblak iz Koreje oslepces pa ce ti biti kaps loock......
Ti si izgleda već rešio da pogineš u tom novom svetskom ratu. Hvala, ali ne hvala...ja bih ipak pokušao da preživim.
"U ovom ratu...neki će da poginete...a, neki će i da se vratimo" (iz filma Crni Gruja)
Ti si izgleda već rešio da pogineš u tom novom svetskom ratu. Hvala, ali ne hvala...ja bih ipak pokušao da preživim.
"U ovom ratu...neki će da poginete...a, neki će i da se vratimo" (iz filma Crni Gruja)
Ja sam vec rekao sta cu!
Ako se desava ne daj boze voleo bih da pricekaju bar 6 meseci da se ja malo popripremim kolko tolko ponaucim tehnike prezivljavanja u prirodi i uzimam par dobra noza 3 stapa za pecanje i mali pribor, imam jedan veoma dobar ruski kaput, luk i strele jer nemam vatreno oruzje i jedan mali sator koji moze da se nosi...
Sve to nekako na ledja i pravac stara planina pa neecu da slazim dok se ne zavrsi rat..Ima da se krijem gore po planinama a i onako posle ima da mi se svi pridruzite posle rata svi se vracaju starom nacinu zivota prezivljavanja u prirodi...![]()
Ситно бројимо до краја новембра....

2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i hemijsko oruzje