Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Ja imam sestru koja je jurila da se posto poto uda,i udala se jedva punoletna,i bilo je kao vis,kako je ona ono sposobna mlada navatala muza,sad se ganja sa budaletinom kretencina neka koju sam htela da izgazim po faci jedno zilion puta,a opet imam i sestru koja ima 37 dina i lepo sad i da hoce nema ko ce,a kad je prosio i ovaj i onaj-sve dobri i simpaticni mladici koji bi je ko boga gledali,nije htela jer nema tog ko je NJOJ,EJ NJOJ dorastao..e prc sad..
eto vidiš, da je ona pristala da se uda za te neodgovarajuće prosce, ti bi imala još jednog zeta kojeg bi željela da gaziš po faci
to što vi mislite da bi nju oni kao boga gledali, možete mačku o rep da okačite... ona najbolje zna ko bi je i kako gledao
sve ove priče grade jednu pometnju... prvo se govori da treba slušati srce i tražiti ljubav... a onda najednom treba zanemariti srce i pristati na kompromis... sve je to, naravno, priča za one oko sebe, dok mi za sebe uvijek mislimo da smo najbolje moguće izabrali, pa makar trenutno bili i u najjadnijoj situaciji:S