baba devojke...

Ja imam sestru koja je jurila da se posto poto uda,i udala se jedva punoletna,i bilo je kao vis,kako je ona ono sposobna mlada navatala muza,sad se ganja sa budaletinom kretencina neka koju sam htela da izgazim po faci jedno zilion puta,a opet imam i sestru koja ima 37 dina i lepo sad i da hoce nema ko ce,a kad je prosio i ovaj i onaj-sve dobri i simpaticni mladici koji bi je ko boga gledali,nije htela jer nema tog ko je NJOJ,EJ NJOJ dorastao..e prc sad..

eto vidiš, da je ona pristala da se uda za te neodgovarajuće prosce, ti bi imala još jednog zeta kojeg bi željela da gaziš po faci
to što vi mislite da bi nju oni kao boga gledali, možete mačku o rep da okačite... ona najbolje zna ko bi je i kako gledao

sve ove priče grade jednu pometnju... prvo se govori da treba slušati srce i tražiti ljubav... a onda najednom treba zanemariti srce i pristati na kompromis... sve je to, naravno, priča za one oko sebe, dok mi za sebe uvijek mislimo da smo najbolje moguće izabrali, pa makar trenutno bili i u najjadnijoj situaciji:S

mislim da takvih ima sve vise i vise...a razlog je psihicke prirode..mislim,ako im je karijera bitnija od potomstva onda bi trebalo da se jave psihijatru

i psihijatar će im usaditi materinski instinkt?
žena ima pravo da u svom životu sama bira prioritete... pa makar to bila karijera ispred potomstva

šta ti misliš ko su te žene koje jure karijeru? šta ih definiše kao karijeristkinje? i zbog čega su omražene?
vrijeme provedeno na poslu, satnica?
ili nivo uspjeha i materijalna obezbijeđenost?

Moja se mama udala sa 27 godina,i ono to je tad bilo kao..matora devojka,pre 25 godina se usrecila sa mojim tatom,stigla zena da izrodi troje dece,i sve..i opet nije zakasnila ni da propati ni da se proveseli sa mojim tatkom..ja se udala sa 23,nisam ni pomisljala da je rano niti dal je kasno,brate ako sretnes pravu osobu,nebitno je kad,ali je stvar u stavu,u samoproceni..nikakav kompleks ne valja,sve to pokvari..

zar ti nisi razvedena?
:think:

p.s. čini mi se da si pisala to na nekoj temi...ako nisi ti ta, sorry...zbunila sam se:D

Ok,mozda gresim..nemam pojma..makar bi decu imala..ako nista drugo...

hm, možda bi imala dijete i brak koji bi se razvio u divan odnos
a možda bi imala dijete sa čovjekom koje i ne voli, pa bi joj život bio pakao, kao i njenoj djeci

možda da, a možda ne...kao što neko možda tebe naziva budalom i nepromišljenom,jer ko zna koliko ćeš se puta razočarato u muža, jer si ga suviše mlada izabrala... a tebi cvjetaju ruže
zašto se petljati tamo gdje nisi pozvan da sudiš

Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...

Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?

ja se osecam vrednijom kad sam sama....pogotovo sto sam srecna. meni je jedna rodjaka uvek govorila" isti smo horoskopski znak,ali ti si rodjena pod srecnom zvezdom" a imale smo samo 10ak godina tada

Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...

Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?

najredji i prakticno nepostoheci razlog je pod JEDAN
poznajem bar 3 što mi padaju na pamet sad i 2/3 nece da se udaju, a treca je izbiracica
uglavnom je jedno od ta dva

sad manje vredne... koja fraza... uostalom ljudi se osećaju manje vrednim zbog iks stvari
a možda se osećaje ensrećne jer su tako izabrale

ja se osecam vrednijom kad sam sama....pogotovo sto sam srecna. meni je jedna rodjaka uvek govorila" isti smo horoskopski znak,ali ti si rodjena pod srecnom zvezdom" a imale smo samo 10ak godina tada

I kad smo srecne,i neopterecene,oni hoce da nas predstave nesrecnim........oh boze,alo ljudi,ko kaze da smo nesrecne ,taj grdno gresi......ili da nemamo samopouzdanja,ili ne znam ni ja cega.........moje samopouzdanje prshti na sve strane........sto i ima svojih drobrih strana......oduva,nesposobnjakovice i mrtva puvala,koja ne znaju ni kud su posli,ni gde su dosli.......:roll::manikir:

Da li se oseca vise vrednom?zena koju muz vara ?,tako da svi znaju,koja rmbaci u kuci ceo dan?,jadnica........koja ne moze ni u salon da ode da se malo dovede u red,nego se jadna sama farba i fenira,i lakira nokte,a na masaze i kozmetic.tretmane nikad ni ne ide.......koja je od porodjaja sva raspala,jel da ne bi bila,mora da zna sta i kako......da vodi racuna o sebi,a ne vodi,jel nema vremena od dece i muza,vucibatine........jel se ta oseca vrednom?......tragikomedija......:sad2:

da da... i kad na kraju legnu u krevet,on se onako posteno isprdi za laku noc....i hrce kao magarac...a ima i onih koji imaju lak san,pa ne dozvoljavaju zeni da se mnogo okrece da ga ne probudi,pa se ona jadnica sva ukoci,umesto da se odmori...

da da... i kad na kraju legnu u krevet,on se onako posteno isprdi za laku noc....i hrce kao magarac...a ima i onih koji imaju lak san,pa ne dozvoljavaju zeni da se mnogo okrece da ga ne probudi,pa se ona jadnica sva ukoci,umesto da se odmori...

znam neke drugarice,koje spavaju u odvojenim sobama od svojih muzeva,to je jedini nacin da brak uspe......i nije to lose ,kad razmislim......:roll::manikir:

Back