B92 vs Kurir, hardcore match

Ko je upravu

• Kurir

• B92

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uopste se ne radi o tome sto je njen sin....vec kako je moguce da dete u tim godinama ima i gram toga
to je nedopustivo
i bilo koje drugo dete
to drzava mora da sankcionise...........put do deteta.zar je bitno u citavoj prici cije je dete...moglo je biti svacije....to je ne bitno

najbitnije je da je dete kod sebe imalo nesto sto se ne sme..nesto sto ne valja....nesto sto je zlo

Pa slazem se sa tobom ... Ali ovdje se taj klinac naziva kriminalcem,narko-dilerom,a da je u pitanju dijete nekog anonimnog dal bi nekome palo na pamet da objavi tu vest ???

Rec je da je to sin javne licnosti,i mediji su mu na ovaj nacin utisnuli zig,narkomana kriminalca,cak su ga izbacili iz gimnazije u koju je isao,kao moraju da paze na ugled skole ...

Kriminalac ? Odakle tom djetetu tih 15g trave ? I jaka stvar,15 grama trave,a likovi prodaju na kilograme kokaina i heroina pa o tome ni rec . Ja sam uveren da je ovdje u pitanju samo hajka na Olju Beckovic,...

On narko diler ? Ma dajte ... Klinac posto je verovatno imucniji od ostale djece hteo je da pocasti drustvo,priznao je da sva trava njegova da ne bi uvlacio i druge drugove u njesra,a i kolicina marihuane koju je posedovao je smijesna za narko dilera :)

Ona kao majka tog maloletnog deteta i jeste odgovorna, nije to hajka na nju, koliko vidim , hajka je podignuta na "Kurir"...a sto se tice dilerisaqnja, pa ni jedaqn sitan prodavac ne drzi kod sebe kilograme droge, samo za dnevnu potrosnju...tako da, da li ima jos neki neotkriven "stek" nikada necemo saznati posto je "jadno, osramoceno dete" od nicim izazvanih zlocinaca iz "Kurira" Oljin sin...

Pa slazem se sa tobom ... Ali ovdje se taj klinac naziva kriminalcem,narko-dilerom,a da je u pitanju dijete nekog anonimnog dal bi nekome palo na pamet da objavi tu vest ???

Rec je da je to sin javne licnosti,i mediji su mu na ovaj nacin utisnuli zig,narkomana kriminalca,cak su ga izbacili iz gimnazije u koju je isao,kao moraju da paze na ugled skole ...

Ne mora biti kriminalac,posto to ko je kriminalac ne moze biti bas precizno utvrdjeno.

A to za narko dilera,pa niko ga ovde tako ne naziva-njemu je nasla policija nelegalnu supstancu,sto znaci da je samim tim i diler.

Uf,nije ni prvi ni poslednji put.

Каква сад гимназија, био је у осмом разреду школе Михајло Петровић Алас?

Ne bi palo napamet nikome da objavi da je u pitanju neko anoniman,ali ovako se pojavila zgodna prilika da se neko diskredituje ,a razlozi mogu biti mnogobrojni.Na zalost,sto se sve to desava preko ledja jednog klinca,a medijski je cela stvar presla u polje sukoba Olje i Kurira......postao je *tuzniji skup od dogadjaja*....ali ,kod nas uvek tako biva.

pa to je problem ove drzave.moraju da reaguju na sve....ne samo na decu javne licnosti..ali zbog ovakvih slucajeva se ipak pokrene pitanje maloletnicke narkomanije.u tome vidim poztivno.jer je nesto ipak ako nista drugo .zatalasa......steta je samo sto ce se to talasanje smiriti do sledeceg slucaja:(

Pa naravno to je privatna skola u koju idu deca poznatijih roditelja od
OLJE B. -V.
Naravno da direktor mora da pazi na skolski obraz,tako ti je svuda u svetu.
Sem kada je otac donator milion evra.
A takvih nema u Beogradu (mislim nema da daju pare) .

:udriglavu:

Idemo do dna, a? :lol:
Totalno...
nemojte da napadate dechka
to je jedan zbunjeni mlad chovek kome se eto greh mladosti sad potura u prvi plan
ko nekadashnjem nam ministru policije obijanje trafike
to maltene 50% dece radi u pubertetu
nestashluci odrastanja
Upravo to..

Zbog ovoga neki klinac koji nije te srece da je iz VEOMA "ugledne " Pododice odguli koji mesec u zatvoru, a posle ne moze da se zaposli u nekom boljem preduzecu.
Pun mi je Racku tih nestasluka iz mladosti bogatih, ministar policije obijao trafike . Pa mu oprosteno, a da je neko drugi gulio bi krompir u zabeli. Po ovim kriteriumima mali Beckovic bi mogao da postane ministar poljoprivrede.
Ovde nema odgovora na jedno vrlo vazno pitanje , da li je mali Beckovic uzimao novac od klinaca kojima je valjao vutru i koliko dugo to radi.
Sa petnaest godina normalna deca igraju fudba, basket itd , a mali gotovani pice motorima po centru , vutraju jer znaju da im niko nista ne moze. Jer ce doci mamica i tatica da ga izvade iz govana.
e pa to je to,ako je uzimao novac,znaci ostvarivao je profit,samim time i mozemo pricati o nekome da je diler..
Kriminalac ? Odakle tom djetetu tih 15g trave ? I jaka stvar,15 grama trave,a likovi prodaju na kilograme kokaina i heroina pa o tome ni rec . Ja sam uveren da je ovdje u pitanju samo hajka na Olju Beckovic,...

On narko diler ? Ma dajte ... Klinac posto je verovatno imucniji od ostale djece hteo je da pocasti drustvo,priznao je da sva trava njegova da ne bi uvlacio i druge drugove u njesra,a i kolicina marihuane koju je posedovao je smijesna za narko dilera :)
potpis od rijeci do rijeci,mnogi veliki narko dileri secu slobodno ulicama i policija im nista nemoze(ili nece) a oni se uvatili klinje od 15 god koji je pusio sa ekipom,i sad je on zbog toga narko diler..strasno:thumbdown:

uopste se ne radi o tome sto je njen sin....vec kako je moguce da dete u tim godinama ima i gram toga
to je nedopustivo
i bilo koje drugo dete
to drzava mora da sankcionise...........put do deteta.zar je bitno u citavoj prici cije je dete...moglo je biti svacije....to je ne bitno

najbitnije je da je dete kod sebe imalo nesto sto se ne sme..nesto sto ne valja....nesto sto je zlo
naravno..zlo je,ali da li ga treba sad nazivati narko dilerom??
Pa slazem se sa tobom.. Ali ovdje se taj klinac naziva kriminalcem,narko-dilerom, .a da je u pitanju dijete nekog anonimnog dal bi nekome palo na pamet da objavi tu vest ???

bi malo sutra..

Totalno...
...a da je u pitanju dijete nekog anonimnog dal bi nekome palo na pamet da objavi tu vest ???

bi malo sutra..

A da li bi se tako zaštitnički ponašao da je anonimac?
Da li bi se tako zaštitnički ponašao da je tvom detetu davao,dilovao,poklanjao,prodavao,- nazzovi kako hoćeš - DROGU?

Kako bi se prema direktoru škole koji zna da dete krimogeno a nije ispisano iz škole ili bi ti onda ispisao svoje dete?
NEMOJTE MORALISATI I MESNOJ GUSKI MAZATI DUPE.
Gledajte na ovaj slučaj kao i ja gde kao otac dva maloletna deteta bi ubio boga u njemu da mi detetu da drogu a svojudecu bi izmlatio tako da nikad ne pomisle da napišu reč droga a kamoli
da je koriste.
Nemojte misliti da ću ih možda spasiti ali ću barem pokušati,što gospođa OB-V nije ni probala
na svom sinu a nije se ni izvinula roditeljima druge dece koje je možda njeno dete unesrećilo.

Da li bi se tako zaštitnički ponašao da je tvom detetu davao,dilovao,poklanjao,prodavao,- nazzovi kako hoćeš - DROGU?

Kako bi se prema direktoru škole koji zna da dete krimogeno a nije ispisano iz škole ili bi ti onda ispisao svoje dete?
Gledajte na ovaj slučaj kao i ja gde kao otac dva maloletna deteta bi ubio boga u njemu da mi detetu da drogu a svojudecu bi izmlatio tako da nikad ne pomisle da napišu reč droga a kamoli
da je koriste.
Nemojte misliti da ću ih možda spasiti ali ću barem pokušati,što gospođa OB-V nije ni probala na svom sinu a nije se ni izvinula roditeljima druge dece koje je možda njeno dete unesrećilo.

Ne, g-dja Olja je verovatno svom sinu rekla: Uzmi sine drogu, .........:dash: Pa ako si već otac dva maloletna deteta, verovatno znaš koliko truda ulažeš u njih i koliko se trudiš da ih sačuvaš i usmeriš kako treba. Zašto misliš da g-dja Olja manje voli svog sina nego što ti voliš svoje sinove?

da je koriste.
Nemojte misliti da ću ih možda spasiti ali ću barem pokušati,što gospođa OB-V nije ni probala
na svom sinu a nije se ni izvinula roditeljima druge dece koje je možda njeno dete unesrećilo.

po ovome sto ti pises ispada da ja opravdavam njega,a to nije tocno,smatram kao i vi da je to lose sto je napravio,da zasluzuje kaznu,da bi i sam poludio da mi dijetetu da drogu,i izmlatio svoje bas kako kazes da mu nepadne napamet da ma ni napise droga..ja samo kazem da nije fer sad da ga se zove narko diler,jer on to u ovom slucaju nikako nije.

ako nishta drugo ova tema je extra obrazovna stvar
saznali smo da bar 50% srBske mladezi je duvalo lepak ili neshto jache obijalo trafike narushavalo javni red i mir i tako to
pa to je normalno
to je pubertet
dechiji nestashluci
nije lako biti roditelj..itd.

po ovome sto ti pises ispada da ja opravdavam njega,a to nije tocno,smatram kao i vi da je to lose sto je napravio,da zasluzuje kaznu,da bi i sam poludio da mi dijetetu da drogu,i izmlatio svoje bas kako kazes da mu nepadne napamet da ma ni napise droga..ja samo kazem da nije fer sad da ga se zove narko diler,jer on to u ovom slucaju nikako nije.

Nije fer?
Sxto nije delio bombone,karte za Univerzijadu,sladoled,nego baš drogu?
Nemojte samo misliti da nije znao šta je to?
Nemojte misliti da OLJA nije znala?
Ali to je mladalački greh,kao i bivšeg ministra policije koji je obijao trafike kao mladji maloletnik?
NEMA OPRAVDANJA ZA DROGU,NIJE JE ON SLUČAJNO UZEO,NAŠO,DOBIO,PODELIO/
Ništa se na ovom svetu ne dešava slučajno.
što ga nazivam diler?
Pa kako bi ti to nazvao kada je takva zakonsak kvalifikacija?
Da je delio kikiriki i suncokret zvali bi ga SEMENKAR,ali i to bi bilo sablažnjivo za gospodju majku kopja preti predsednikom drzave.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back