BRAVO, DOBRICE !
Dug život i dobro zdravlje Ti želim !
![]()
Nema još zvanične potvrde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BRAVO, DOBRICE !
Dug život i dobro zdravlje Ti želim !
![]()
Jes vala vidim.
Ako je to tačno poskakaće sva gradžanska opcija sa Brnkovog mosta.
Eto u čemu je glavna razlika izmedju Srba i Hrvata.......
Ni jedan Hrvat neće nikad reagovati ovako zlobno, nikad !
Nema još zvanične potvrde.
Е, вала и један Моравац да се упише...
Па, бољи је од Орхана Памука и Дорис Лесинг, то свакако..
Ја још нисам чуо вест да је Чика Добрица лауреат НН![]()
RTS ne bi smeo da se igra sa ovakvom vešću !
Uskoro će 13h i negde će u vestima biti objavljeno. Mada, ruku na srce, ovakva vest je zaslužila da RTS prekine na par sekundi ovu glupu seriju i zvanično obavesti naciju o sretnom dogadjaju. Sram ih bilo....
A, čika Dobrici, s moje strane, od srca sve najbolje, još jednom.
Inače, plačem od sreće....Ne znam kud bih sa sobom od radosti... ...![]()
Bravo Tomase!Lažna vest da je Dobrica Ćosić ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za književnost izazvala je danas pometnju u srpskoj javnosti. Pojedini mediji su ovu vest objavili, ali su je ubrzo povukli kad su uvideli da su bili meta smicalice zasad nepoznatih šaljivdžija.
Italijani i Slovenci pisu da je Dobrica dobio Nobela...
http://www.google.ca/search?hl=en&q=dobrica cosic&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbm=nws&source=og&sa=N&tab=wn
2011 Nobel Prize in Literature
The 2011 Nobel Prize in Literature is awarded to Tomas Tranströmer "because, through his condensed, transluscent images, he gives us fresh access to reality".
Neki transformer dobio nagradu, mislim strasno....
Досад нисмо имали овакве ујдурме око извештавања, а стварно су Италијани изгледа пренели лажне вести које су код нас објављене. И још неки, сад ме мрзи да гуглам..

svedjanin dobio, ali drugari i rts se izvinjava, odakle svima njima toliko pogresna informacija?

kako izgleda sat panike kod njih? jel se svi onako uspanice?Hehehe, sat panike u LDP-u.
Čuo sam da su se spremali za vanrdni kongres u slučaju da je Dobrica stvarno dobio.
svedjanin dobio, ali drugari i rts se izvinjava, odakle svima njima toliko pogresna informacija?