B92 i RTS! dodelili Dobrici nobela!

Bergi,na žalost,posle tog"jednog" režomskog medija koji se ponaša kao pseudo tužilaštvo,tu mamtru u manjoj ili većoj meri ponavljaju i svi ostali mediji.Upravo su na vestima te kuće žestoko optuživali i tražili hapšenja za sve koji su MOŽDA MOGLI da ugroze njihovu paradu.Jeste digresija ali je sveža.
Inače mislim da tu nije reč samo o sličnosti,nego se "utvrđenog puta" ne silazi,bez obzira na sva presvlačenja.

U poslednje vreme su počeli da nose i dedine gaće odnosno da idolatrizuju nakaznu tvorevinu SFRJ kao ultimativno civilizacijsko dostignuće na ovim prostorima.

Jedino što namerno previđaju jeste činjenica da smo uglavnom mi, Srbi platili ceh stvaranja tog sumanutog projekta koji je uglavnom postojao na našu štetu i na kraju doveo do cepanja Srbije.

Na kraju su njihovi politički puleni i opljačkali zaostavštinu te zemlje rasprodavši je svojim zapadnjačkim gazdama bud zašto.

Njihova me programska šema ovih dana podseća na parastos na kome su svi veseli.

Po Dobrici ispada da je laganje srpska osobina.

Ne volim generalizacije, a ova jos ispade prilicno zlonamerna.

Hm ....ako je neko protivnik generalizacija ja sam ....ali postoje neke stvari koje se zaista mogu pripisati svima ......

naprosto svi ljudi imaju ZELUDAC RECIMO ..... i to nije generalizacija vec činjenica ....

isto je tako činjenica da SVI LJUDI LAŽU ........A AKO SVI LJUDI LAŽU ONDA LAŽU I SRBI .......

Pa dobro nije baš tako vi ustvari najviše izmišljate.laž je širok pojam jer imaš bijele laži(dobronamjerne) i one druge.
Е кад то каже неко чија је комплетна историја лаж па све до имена родитеља,језика и ко зна све чега не,онда ми падне камен са срца и не само то него ћу Добрици Ћосићу да се поклоним кад га сутра-прекосутра сретнем у шетњи на Дунавском кеју.Неће му ништа бити јасно,али нема везе,рећи ћу му да је то зато што његови романи убијају ионако дефицитарне сиве ћелије разноразним шовинистима и фашистима из околних банана држава,отпалих од Србије.

Back