Б92 и говор мржње

E da, slagao sam, gledam ponekad, kad imam vremena i seriju Nepristoji ljudi, extra je i gledao sam je i kad se pre davala.
A inace sto se mene tice, ne uskracujem dobru emisiju zbog neslaganja sa uredjivackom politikom informativnog programa bilo koje tv, pa tako ni na B92, to je glupo i zatucano.Jednostavno nema bas nekih vanpolitickih emisija i serija koje me interesuju na B92, osim pomenutih i mozda jos ponekih, ne mogu da se setim sad.
Prosto ne gledam one politicke emsije na B92, jer su, kao sto sam rekao, pristrasne i usko stranacke, pokusavaju to da zamaskiraju dovodjenjem ponekoga sa strane, ali je to toliko ocigledno. Precesto su antisrpski nastojeni u tim pol. emisijama, uostalom jasno je da drugaciji i ne mogu da budu kad se zna ko ih finansira i pod cijim su patronatom. Zbog svega toga su mi mrski, ali to ne znaci da sad namerno zbog toga necu da gledam fudbal, kosarku, seriju i sl. na toj TV.

ma možemo tako do sutra....
nego nisi odgovorio zašto dolaziš da se igraš među "nacionalistimašovinistimafašistima"?
kad si tako pun hvale za b92 forum i tamošnju "demokratsku" populaciju...možda tamo ne možeš nikoga da isprovociraš zato što su svi anacionalni?
jel to suština problema?
molim odgovor

Elvin:
ma možemo tako do sutra....
nego nisi odgovorio zašto dolaziš da se igraš među ,nacionalistima, šovinistima i fašistima?
kad si tako pun hvale za b92 forum i tamošnju "demokratsku" populaciju...možda tamo ne možeš nikoga da isprovociraš zato što su svi anacionalni?
jel to suština problema?
molim odgovor

Ma, neznam ni sam....Navika valjda....Prvo sam krenuo posjećivat Forum Krstarice, tada sam i koristio ovaj korisnički nalog....Kasnije sam otisao na SC, BGCafe, B92, ali valjda prva ljubav zaborava nema....I pored očitih nedostataka ipak mi je na Krstarici najbolje, mada sam na B92 okružen ljudima mojih političkih shvatanja i koji su u principu na mojoj razini obrazovanja i inteligencije... 8-) 8-) 8-)

nisam ni očekivao inteligentan i logičan odgovor od tebe...zato što znam da nisi u stanju da ga daš...pogotovo ne na to pitanje...:smile:

samo da dodam da si više puta bio protivrečan...otprilike kao uvaženi profesor mile kuronjić...
isti način razmišljanja,isti razlog posećivanja foruma...samo vidiš svi su te provalili i prestali da obraćaju pažnju na tebe...ne znam ni što pričam sad sa tobom,valjda zato što mi je dosadno,a i znaš lepo da me nasmeješ svojim postovima...

toliko od mene

poz

naravno da su radikali mahom krimosi....i to ne krimosi ko vetjina politichara...nego oni surovi...neotesani...zlikovci...budaci s kriminalnim tendencijama....i naravno da nije u redu shto su oslobodili makinu....ispod kog kamena zhive kiza i voja to je pitanje....

Tražeći_ljubav:
Ma, neznam ni sam....Navika valjda....Prvo sam krenuo posjećivat Forum Krstarice, tada sam i koristio ovaj korisnički nalog....Kasnije sam otisao na SC, BGCafe, B92, ali valjda prva ljubav zaborava nema....I pored očitih nedostataka ipak mi je na Krstarici najbolje, mada sam na B92 okružen ljudima mojih političkih shvatanja i koji su u principu na mojoj razini obrazovanja i inteligencije... 8-) 8-) 8-)

izvini, ali u cemu je poenta da budes okruzen ljudima svojih politickih shvatanja???
kada svi isto razmisljaju tu onda nema ni trunke od inteligencije, a o obrazovanju ti verujem...

AntunTun:
naravno da su radikali mahom krimosi....i to ne krimosi ko vetjina politichara...nego oni surovi...neotesani...zlikovci...budaci s kriminalnim tendencijama....i naravno da nije u redu shto su oslobodili makinu....ispod kog kamena zhive kiza i voja to je pitanje....

Jel ti te informacije i dokaze za ovo sto tvrdis dala Natasa Kandic? :D

Zaboravio si onda da dodas da su i ratni zlocinci :roll:

tamanite:
p.s. bese stefan nemanja malo rimo katolik, ali brze bolje grci mu dadose titulu pa se on u pravoslavlje vrati. a stefan prvovencani, tu nesto pobrka. posvadjao se sa bratom vukanom, a brat sv. sava ih pomiri. inace u vezi godinica: pa bese sv. jovan vladimir, a to bese 9 vek.

Стефан Немања је био римокатолик али је прешао у православље јер је већинско српско становништво било православно, сем на приморју одакле је он, јер не би могао владати.
Стефан Првовенчани је примио унију кад је крунисан од папског легата, али га је после Сава крунисао круном Никејских императора - отуда првовенчани, као да први пут и није крунисан.
А св. Јован Владимир је живео почетком 11. века, а убили су га Бугари 1015. на превару у Цркви...

Back