Б92 и говор мржње

Elvin:
PsD znao sam da si unijata:lol:

ipak ću da te podržim kad se budeš kandidovao za moda na podforumu fudbal:smile:
:lol: :lol:
Ja sam ti bre Licni Papin Izaslanik za Balkan.:lol: Poslat sam da iskorenim shizmu kod Srba. Da Srbima isteram zlo i da im uteram dobro. :lol: :lol: :lol:
Ustvari...nesto sam pobrkao...ja ne verujm u crkvu,pa ni u papu. Ipak sam ja demon koji je dosao sa zapada da unisti Srbe.
Samo znas sta...nema posla. Srbi se sami unistavaju i to pre roka po planu kakav su meni zacrtali na zapadu.

A za fudbal...nema frke! Vodim te na derbi Boka-River u Buenos Aires...koji se nalazi u izrazito katolickoj zemlji Argentini. To te vodim da te obmanem i pounijatim. :lol: :lol:

Pazi ovako...ja pocinjem da verujem da je BL unijata ubacen u nase redove. Pa kakv je on Srbin i pravoslavac kada se ne pridrzava srPskog pravopisa Vuka Stefanovica KARDZICA (hehehehe)...nego se pridrzava srBskog...
I sta ja drugo da pomislim o takvom coveku? Prvo kada sam video mislio sam da je polu pismen...da zna slova,ali ne zna da pise.
BL ne znam sta sam profuro za 500 godina? Imas li ti neki argument ili su tebi samo argumenti RECI NJEGOVOG PREOSVESTENSTVA SRPSKOG PATRIJARHA PAVLA? (ovo sam cuo na TVu,hehehehe)

PLESsitnihDEMONA:
Pazi ovako...ja pocinjem da verujem da je BL unijata ubacen u nase redove. Pa kakv je on Srbin i pravoslavac kada se ne pridrzava srPskog pravopisa Vuka Stefanovica KARDZICA (hehehehe)...nego se pridrzava srBskog...
I sta ja drugo da pomislim o takvom coveku? Prvo kada sam video mislio sam da je polu pismen...da zna slova,ali ne zna da pise.
BL ne znam sta sam profuro za 500 godina? Imas li ti neki argument ili su tebi samo argumenti RECI NJEGOVOG PREOSVESTENSTVA SRPSKOG PATRIJARHA PAVLA? (ovo sam cuo na TVu,hehehehe)
Наравно да једино ПРИЗНАМ РЕЧИ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА, а ви јеретици можете да се '#"#$!$%$"#"!#+

PLESsitnihDEMONA:

jeste PsD u pravu si on čak veruje u neku jeretičku srBsku pravoslavnu crkvu,a ne u našu širom sveta priznatu srPsku:sad:

teško ćemo mi da se vratimo našim srPskim korenima i krenemo napred kad imamo ubačene elemente iz neke fantomske republike srBske u našim redovima:shock:

Бл:
Ви тешко можете да схватите ситуацију, СРБСКА ДРЖАВНОСТ СЕ РОДИЛА ИЗ ОЛТАРА СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ.
Пре него примисмо Православље од Апостола Петра и Павла били смо подељени на вишпе племена и "државица", тек јачањем ПРАВОСЛАВЉА јавља се и ЗРЕЛА НАЦИОНАЛНА И ДЖАВОТВОРНА СВЕСТ КОД СРБА.

Bravo BL, dobro si objasnio to, mada je stvar mnogo slozenija, ali ovo je najkrace i u metu

PLESsitnihDEMONA:
:lol: :lol:
Ja sam ti bre Licni Papin Izaslanik za Balkan.:lol: Poslat sam da iskorenim shizmu kod Srba. Da Srbima isteram zlo i da im uteram dobro. :lol: :lol: :lol:
Ustvari...nesto sam pobrkao...ja ne verujm u crkvu,pa ni u papu. Ipak sam ja demon koji je dosao sa zapada da unisti Srbe.
Samo znas sta...nema posla. Srbi se sami unistavaju i to pre roka po planu kakav su meni zacrtali na zapadu.

A za fudbal...nema frke! Vodim te na derbi Boka-River u Buenos Aires...koji se nalazi u izrazito katolickoj zemlji Argentini. To te vodim da te obmanem i pounijatim. :lol: :lol:
zdravo narode s r b s k i.
posebno pozdravljam demoncice. postali su slavni. danas su pomenuti na liturgiji.
kao ono zaposednut covek kaze da ima ceo legion demona. i sta bi, odose u svinje gadarinske pa buc u jezero. cuvajte se. a imam i pitanje za tebe: sta to beshe shizma?
nekako neuklapa se u tekst.

p.s. bese stefan nemanja malo rimo katolik, ali brze bolje grci mu dadose titulu pa se on u pravoslavlje vrati. a stefan prvovencani, tu nesto pobrka. posvadjao se sa bratom vukanom, a brat sv. sava ih pomiri. inace u vezi godinica: pa bese sv. jovan vladimir, a to bese 9 vek.

naravno da nigde ne piše da zavise od popova i crkva...ali problem je u tome što neki popovi to ne vide tako pa uzimaju keš....a takvi pošto su se namnožili teraju sve više i više ljudi od crkve...baš kao i neki forumaši ovde

imaš na kultnim stvarima i temu,ako je nije jomini izbrisao...

ma ja sam veran matić glavom i bradom...čim ne verujem u nepogrešivost naše svete pravoslavne crkve,bezgrešnu istoriju srbskoga naroda,ne verujem da je zemlja ravna,jer pobogu tako piše u bibliji...da umalo da zaboravim ne verujem nešto mnogo u tog vašeg osvetoljubivog boga

tek što nisam glasač srs-a ili dss-a,e to mi je najveća mana...

commodore:
Не.
Наравно да нису. Они нису ништа...

Срби славе Ђурђевдан, Јовањдан, Никољдан, Госпојину, Аранђеловдан, Св. Петку, Св. Стефана, Видовдан итд... Србима знаш и име и презиме и веру и порекло. Срби пишу ћирицу, крсте се са 3 прста, презивају на ИЋ, и навијају за Црвену Звезду. (евентуално Партизан, под условом да испуњавају СВЕ претходне услове)

Мојне ме тих што се намножили за Загорчевог земана...
То ће све кад тад да омасти колац.

A što je sa Njemcima koji su Katolici, Luteranci i Kalvinisti....a, ipak su svi-Njemci...
Upravo je to vjezivanje vjere i nacije dovelo do toga da se katolici, nekada Srbi proglase Hrvatima, a poturice tzv. Bošnjacima... :roll:

commodore:
Sve bi ti prihvatio, samo da ne drzis dedinu tradiciju Krsne Slave... i zen budizam bi ti pasovao... vidim...

Bratac, Srbin nije par gena vamo-tamo... Srbin je : ili si za Kosovski zavet ili nisi.
Za Lazara i njegovu Srbiju, Njegosa i Karadjordja, Telsu i Bodirogu... ili to ili putuj... budi madjar, bosnjak, rvat, siptar... Srbin nisi.
Srbin si ako si za Lazara... Tu je medja, tu je vododelnica, tu je crta... Kosovo.

Srbin Hamzo, paradigma "zemaljske Srbije" (poturica koja nije za Svetoga Savu i Lazara) - kaze Obilicu u filmu "Boj na Kosovu":
- "Uzalud prosipas krv danas Obilicu... bolje se pokloni Sultanu i poljubi mu papucu."
A Milos mu kaze: - " Ja svojom krvlju danas crtam GRANICU Hamza..."
- "kakvu granicu, kaurine?" brecne se ovaj...
- "imzedju MENE i TEBE..." mirno mu kaze Obilic.

Tu ti je sve receno... Ko u Svetom Pismu... Ko ima um neka vidi.

Gospodine drugi sekretaru, svaka vam se dala posle ovih reci. Moj naklon.

PLESsitnihDEMONA:
@BL
Ako cemo poshteno i da cepidlacimo srpska drzavnost je krenula od oltara katolicke crkve. Jer koliko je meni poznato Stefan Nemanja je prvo krsten po katolickim obicajima,a i Stefan Prvovencani je imao odredjenih sukoba sa tadasnjoj srpskom crkvom,pa mu je malo falilo da okrene curak prema Rimu.
Nemoj da predstavljas Srbe kao narod bez "mrlje u karijeri"...jer ih imamo previse. I ti to dobro znas,kao i SPC i svi drugi samo cute.
Steta sto ne mogud a te odvedem kod Dragancheta...cala od mog ortaka Steva Karaje...da ti malo isprica istoriju.:lol:
Onako sirovo,bez skolskih i diplomatskih izraza. Pa da vidis koliko je to crno.
BL je inspiracija mnogima,bez njega je ovaj deo foruma nistavan.:lol:

I ja im napisah da Srpski Nemanjići, nisu se libili da potraže pomoć od Rima i balansiraju između Carigrada i Rima, pa me ispljuvaše i proglasiše unijatom....Samo zato što sam istoriju posmatrao sa više uglova.... :roll: :roll: :roll:

Back