Granice slobode govora: Gde prestaje kritika, a počinje govor mržnje?

A jesam li trebala o tebi da pišem na pitanje o mojoj komunikaciji? 🤣🤣
Не, наравно, али написала си све о себи, као и увек до сада. Теби је "титула" "супер"-ценоз ( то је оксиморон на делу, у новом стилском оделу) важнија, љуби те бата, од нечија туђа три (3) доктората...Да таква је та "визија" другосрбијанаца и доказ да су елита ...Тилетов пленум (читај: вређајући разум) се још увек за све пита ... :hahaha: 🇷🇺🇮🇱

Не, наравно, али написала си све о себи, као и увек до сада. Теби је "титула" "супер"-ценоз ( то је оксиморон на делу, у новом стилском оделу) важнија, љуби те бата, од нечија туђа три (3) доктората...Да таква је та "визија" другосрбијанаца и доказ да су елита ...Тилетов пленум (читај: вређајући разум) се још увек за све пита ... :hahaha: 🇷🇺🇮🇱
Druže članu, kultura komunikacije mi nalaže da govorim u svoje ime kada pričam o primerima. Ne znam u kojim si ti to sferama i kakve veze ima Tito,plenumi i ostalo navedeno sa iznošenjem nečijeg iskustva :roll:

Druže članu, kultura komunikacije mi nalaže da govorim u svoje ime kada pričam o primerima. Ne znam u kojim si ti to sferama i kakve veze ima Tito,plenumi i ostalo navedeno sa iznošenjem nečijeg iskustva :roll:
Ако си већ желела да напишеш, драга колегинице, пост о свом виђењу слободе говора, онда си то морала да нагласиш у самом наслову поста. Признај, буди бар једном искрена, да би дала слабу оцену свима онима који би на тај твој наслов написали све то и тако у твом стилу и сленгу ...Слобода говора се лако дефинише у само једној мисли - слободно је све што не вређа друге и другима не одузима иста права ...Једноставно - зар не? Узми ме за члана своје елети и заједно ћемо положити цвеће, да се то чудовиште у гробу не окреће, на гроб друга Тите ... :hahaha:

Ne znam u kojim si ti to sferama i kakve veze ima Tito,plenumi i ostalo navedeno sa iznošenjem nečijeg iskustva
Мој предлог теби, тај поклон одбити смела не би, `ајде да се изљубимо и онда, онако ударнички и заједничким снагама, нешто паметно за Србе и Србију учинимо! :heart:

Sloboda govora je osnovno pravo u svakom demokratskom društvu. Ipak, sve češće se postavlja pitanje — gde je granica? Kada kritika prelazi u uvredu? Kada "lični stav" postaje govor mržnje?
U svetu u kojem se mišljenja dele brže nego ikad, a komentari pišu bez razmišljanja, važno je razgovarati:
Da li svako ima pravo da kaže sve i uvek?Koliko su društvene mreže pogodno tlo za širenje govora mržnje? Da li zakoni štite dovoljno i koga?Kako razvijati kulturu dijaloga i neslaganja bez uvreda?
Da li smo kao društvo spremni da razlikujemo slobodu izražavanja od verbalnog nasilja? I ko bi tu granicu trebalo da postavlja?
1750244467778.png

1750244534981.png

Čim smrdikale i zlobiste neko satera u ćošak, dotični odmah počinju da kukaju kako su im "ugrožena prava, demokratija i sloboda govora" . Modus operandi koji traje još od osme sednice.
Ali, nemoj im se prodruživati time da sebi dozvoljavaš pogrdne nazive, recimo. Dovoljno je reći da su pripadnici te političke ideologije skloni manipulacijama i lažima da bi odbranili svoje postupke.

potpredsjednica Harris - kada je na CNN-u upitana da li misli da je Trump fašista - rekla je: "Da, mislim."

Kažu da je taj termin koristan - služi kao signal za opasnost od prijetnje demokratiji.

https://www.vpm.org/npr-news/npr-ne...a-fascist-experts-debate-what-fascism-is-and-
Kad bajdenivci mogu reci trampu putinu fasisyt moze i ana haha
I jos se niko tu ne ljuti.
I u Severnoj Koreji koriste razne metode upravljanja državom ali kakve to veze ima sa nama? Pitanje se odnosi na našu državu, moju tj, Srbiju. Briga me za nekog Trampa i Bajdena.

I u Severnoj Koreji koriste razne metode upravljanja državom ali kakve to veze ima sa nama? Pitanje se odnosi na našu državu, moju tj, Srbiju. Briga me za nekog Trampa i Bajdena.
Bilo bi lepo.i da objsni i ova nasa zasto ih naziva nacistima.Bajdenovci bas lepo objsnise.I potpuno ih razumem i potpuno su u pravu iako sam.trampovka haha
Mozda je u pravu i ova nasa ne znam.

potpredsjednica Harris - kada je na CNN-u upitana da li misli da je Trump fašista - rekla je: "Da, mislim."

Kažu da je taj termin koristan - služi kao signal za opasnost od prijetnje demokratiji.

https://www.vpm.org/npr-news/npr-ne...a-fascist-experts-debate-what-fascism-is-and-
Kad bajdenivci mogu reci trampu putinu fasisyt moze i ana haha
I jos se niko tu ne ljuti.
ако се повезујете са крволоцима и лопингерима бајденовцима то је ваша ствар.
нашли сте пример...

Back