Redmond
Elita
- Poruka
- 18.285
prvi put za ovo čujemja sam one engleske na foru život u doba tjudora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvi put za ovo čujemja sam one engleske na foru život u doba tjudora

na diskaveriju ili histori tako neštoprvi put za ovo čujem![]()
I ja samo prvu, mada su i tu pobednik i većina takmičara antipatičniСурвивор-а, прву сезону, кад су били обични људи.
А онда је друга сезона била "вип" срање од ког смо добили Гнусобу Гоцу Тржан и Фајнал Тач Кнеза. Е да, @peti ligament , хвала за то, нисте морали.
na diskaveriju ili histori tako nešto
neHoces da mislimo da si drugacii od ostalih jeri gledas povijest i diskaveri
A necuuuu ❤

Да, али је занимљивије са анонимусима.I ja samo prvu, mada su i tu pobednik i većina takmičara antipatični
Si imao favorita? Pitanje je inače inspirisano starim intervjuem Mikija Đuričića koji mi je iskočio pre neki dan na youtubuI drugog sa zokom markovic
kolko najlona ebo sam te kod bajlonakrečim salonac klavir mi prekriven najlonom
Увек сам се питала ко су ти људи који шаљу те поруке.ja sam slao sms da pobedi stanija
♥
ja sam samo za stanijicuУвек сам се питала ко су ти људи који шаљу те поруке.
kakvo je to zlo biloa jednom tako gledam tv neko sralje političko bio gost onaj buljavi vojo koštunica
i ja pošaljem sms sadržine koštunica je gobervart
i izađe na kajronu ..............................................................................................
ćuti slatka pfujkakvo je to zlo bilo

jesi ispratio ono kad je na skijanju polomila ruku?šta je smešno slao sam!!!
stanija je dobrica!!!
pa ok lepuškast jeMa ja ti od poltike pratim samo kesica, pogledam njega i odma znam kakvo je stanje he he he

ne nisam ali stanija je dobra devojkajesi ispratio ono kad je na skijanju polomila ruku?
mhmne nisam ali stanija je dobra devojka