- Poruka
- 163.856
možeš reverse pogađalje da probašПа хвала али хтела сам да погађам лоллллл
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možeš reverse pogađalje da probašПа хвала али хтела сам да погађам лоллллл
Kako voliš da me zezaš pa to nije normalno. xDПитам за некакав појам за погађање, ово за сисе би било јасно свима осим можда Бадрију.
ej samo da kažem da od toga možse rikne@eveline dai joj sesi pogodila je
Да није можда потпачило мехехехеmožeš reverse pogađalje da probaš
Свако има свог Форкета.Kako voliš da me zezaš pa to nije normalno. xD
spolovilo te dokačiloДа није можда потпачило мехехехе
da ne rizikujem onda da pogadjamej samo da kažem da od toga možse rikne
Ok, I asked for it.spolovilo te dokačilo
nemoj ako si čkicada ne rizikujem onda da pogadjam

Podseti me sad na situaciju kad je moj ćale petljao prvi put oko fejsbuka pa je okačio broj našeg fiksnog na svoj nalog, par dana nakon toga zove nas neka baba, traži mi da mu kažem da joj lajkuje poruku da ne bi kvarili odnose, da ga ona ne bi brisala kao prijatelja bla bla ... onako uvređeno zvuči preko fona. On čim čuo kakva je lujka obrisao je i nju i broj... naravno odmah nakon toga fon nam opet zvoniДесет година касније иста та Марија и ја идемо у град, зовемо такси.
Број био 720 250, ми грешком окренемо 725 250.
Јави се неки деда, све нам живо и мртво скида са небеса, преко телефона ти се чини да одскаче три метра од земље. Вероватно људи окрену погрешан број превише пута дневно.
Нама било смешно па следећих 6 месеци сваки пут прво звале њега па такси.

ja danas spičko brdo dinara na drangulije boschОдох да потрошим нешто пара на шминку.
Што би рекла Брајар, неко руменило да се стекне утисак да ми крв заправо тече кроз вене, хехе. Ај.
nedovljnoal je hladno
al je hladno
nedovljno
ja volim -20
trubachi zhitzaju za chajlorna malva
da znaš da je i meni bio inspirativan jedno vreme... al opet čovek u njegovom poslu sigurno ima bolju cirkulaciju od meneKad god mi je hladno ja se setim lorna malva i kako je i njemu bilo hladno pa ga to nije sprecavalo da radi
trubachi zhitzaju za chaj
da znaš da je i meni bio inspirativan jedno vreme... al opet čovek u njegovom poslu sigurno ima bolju cirkulaciju od mene