Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Al mogli bismo možda za moj, nađemo se na pola puta, negde kod Stambolića, okrenemo neko prase, potrudiću se da ga pribavim kad počnem da radim hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tek u oktobru@pti ber kad ti je rođ
))mogla bi kafa da je već nisam popila, al biće prilikaDošla sam i šta sad?
Skidam gaće, pravim kafu, sipam rakiju, ništa od ponuđenog il sva tri?
daj svega!!!Došla sam i šta sad?
Skidam gaće, pravim kafu, sipam rakiju, ništa od ponuđenog il sva tri?
daj svega!!!
pa kad smo razuzdani <3Ti me jedini razumeš <333
E ja odgledala sinoć ipak. A obećala sam i @Baudrillard da javim. Meni se svideo, a Moca izgleda da ima manje razumjevalja za docufiction kao žanr.Nomadland, nisam gledao, al planiram
zar te ne teši makar činjenica da si i ti možda svojevremeno uterivala nekome panikuSve vise meni nepoznatih ljudi, imam napad panike :/
Ja sam ovde najkracezar te ne teši makar činjenica da si i ti možda svojevremeno uterivala nekome paniku

mislim da sam jaJa sam ovde najkrace![]()
Na ovoj seriji temilica ljubice. Secas se kako si me lepo prihvatila, takoreci na grudi privila kad me snake udomila na igru istine?mislim da sam ja
jesamNa ovoj seriji temilica ljubice. Secas se kako si me lepo prihvatila, takoreci na grudi privila kad me snake udomila na igru istine?
Ti imas vrlo kinky ukus za slatkiseuh upravo sam pojela poslednju od tri bronhi bombone u busu i kajem se što nisam poslušala da uzmem više
preciznije bi bilo reći- rastegljiv, složen, pun razumevanjaTi imas vrlo kinky ukus za slatkise
zar te ne teši makar činjenica da si i ti možda svojevremeno uterivala nekome paniku
Dal ima lesnika u eurokremu? Pitala bih strvinu ali mi rece da sam cudna tako da ce sad da me kulira neko vreme.
ali vidiš kako ste faliliČuj uterivala, oteraše nas pitome, u rasejanje!
pa to je tako lepo, lenjost je osobina koju posedujem i umem da cenim kod ljudiNeko vreme sam se čak nosila mišlju da napravim popis korisnika ljisa al sam odustala. Tako sam imala velike planove i za sopstveni život, ali lenjost je jednostavno jača od mene.