момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.137
Sad si me podsetila na Paju Vuisica kad kaze "treba to vostiti, samo vostiti"mislim da tu rec ne pomaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si me podsetila na Paju Vuisica kad kaze "treba to vostiti, samo vostiti"mislim da tu rec ne pomaze
neee, samo im ne pridavati previse pazljeSad si me podsetila na Paju Vuisica kad kaze "treba to vostiti, samo vostiti"
Ne racunam samo Izrailj kao drzavu, pravi jevreji kriju se u krvotoku drugih najbogatijih zemaljaNi prineti.mp3
Pogledajte prilog 1074423
Pa to bih i radio, inace kad on dodje ja ga najvise kuliram, ne nesto planski nego sam mrzovoljan po prirodi, ali me zato gotivi jeri sam mu intrigantanneee, samo im ne pridavati previse pazlje
kraljevine poreskih rajevapredivno- top 3 monarhije![]()
Pracenje njega mi je hobi br.2kad ce hospitalizovati cirjaka u spec zatv bolnicu
navrzao se opet na gligorijevicPracenje njega mi je hobi br.2
I nijedan kraljpredivno- top 3 monarhije![]()
Da, nesto su mu skrivile ona i Lalatovicka, ne moze da im oprosti.navrzao se opet na gligorijevic
pa kad je ljubomoran sto on nije skakoDa, nesto su mu skrivile ona i Lalatovicka, ne moze da im oprosti.
Za Lalatovicku je taksativno navodio kurceve po kojima je skakala.
eto koliko potisnuti pede.rlook moze da naskodi psisi"Gospodjica Lalatovic nije mogla da podnese sto se gospodjica Jovanovic koristila kurtzem gospodina Vladamira Tabasevica (a u cijem je kurtzu gorepomenuta uzivala neko vreme), pa joj je napravila pakao od zivota" i sve tako nekim sudskim jezikom
Da, latentni gej u raljama prvosrbijanaca, mora da mu i nije lakoeto koliko potisnuti pede.rlook moze da naskodi psisi
jos boljeI nijedan kralj
Zar to nije fantasticno?kraljevine poreskih rajeva
Treba li ti vestacko disanje-284 etc.
Ne to nije neobičan dnevni skorTreba li ti vestacko disanje
Pa keva ima neku fabriku keramike etc.Deluje mi kao da je besna, kao da joj bas i ne ide. A to i jeste pretesko. Sta mislis tebra,odakle joj blato?
E,ona mi ne deluje besna. Ima ta zgadija novaca, ili za plus prijavljuje minus. Ne verujem da govori,oprostite mi za sve moje grehe ovih dana tako sto namerno gubimTreba li ti vestacko disanje
Al si lupio ovo sad...Al padaju ovi fudbaleri ko krmad u blato
Pa keva ima neku fabriku keramike etc.