момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.122
https://www.instagram.com/p/CX_gMBbMRut/?utm_medium=copy_link
Koliko me zabavlja ovo cudo od stvorenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ta saphjumanka, za koju partiju radi R ili Dhttps://www.instagram.com/p/CX_gMBbMRut/?utm_medium=copy_link
sto? Pa ima stvarnoh, msm valjda sam bolje upucen u postanje moje bozice nego tiAl si lupio ovo sad...
Za Drumpha, ima i nedavni intervju s njim, kazu da je spektaklKo je ta saphjumanka, za koju partiju radi R ili D
Da, onda ne možemo da podržavamo takve rusobudalesto? Pa ima stvarnoh, msm valjda sam bolje upucen u postanje moje bozice nego ti
Za Drumpha, ima i nedavni intervju s njim, kazu da je spektakl
Naravno da ne, ali je zabavna, kao drug crni u NOBDa, onda ne možemo da podržavamo takve rusobudale
Nemam pojma, zaostao sam. Mozda ako koristis dosta povrca,onda zeleno crvena.Mada i crna boja jelima mozda poda lep izgled,ali ja to sve mozda pricam zato sto pijem neko lepo crno pivo i uduvacu se tri cetri sadaKoja vam dobra boja za zidove u kuhinji?
Čim kaže: "Kako ste mogli druže predsedniče da podržite vaxine?"Za Drumpha, ima i nedavni intervju s njim, kazu da je spektakl
Ovo je super.Cak ne zameram sto nema sampinjona, ne volim tu vrstu parizera i bojim se da su mu jaja prepecena.Zdrao bih!Sad cu ovo
тхере'с но суцх тхинг ас препечена јајаOvo je super.Cak ne zameram sto nema sampinjona, ne volim tu vrstu parizera i bojim se da su mu jaja prepecena.Zdrao bih!
o keeeejтхере'с но суцх тхинг ас препечена јаја
Нисам добро ал сам зато очајно! : )))Striki esi mi dobal?
Ma klasika, samo lepo aranziranoOvo je super.Cak ne zameram sto nema sampinjona, ne volim tu vrstu parizera i bojim se da su mu jaja prepecena.Zdrao bih!
Nista mi ne govori, smrzavam se nema ko da mi zatvori prozorНисам добро ал сам зато очајно! : )))
Ali dugo i predano,precizni su sendvici.Samo sto moramo pronaci neke bolje,ali ja ne mogu danasMa klasika, samo lepo aranzirano
https://www.instagram.com/p/CFHNiKfJAF7/?utm_medium=copy_linkJel se zna gde su najsendvici na svetu?
Mora da ima bolje,samo mi ne mozemo da nadjemo
Nikad ne vidim to sa inst
Jel si to u kolibi i dalje?Nista mi ne govori, smrzavam se nema ko da mi zatvori prozor
Pitam se da li ću ikada doći do odgovora zašto volim Šumadiju.Купусијада у Мрчајевцима*
Локалци кажу "У МРЧијевцима".
То буде увек негде у Септембру и направи се колона од села Бумбарево Брдо из правца свемоћног Црвеног Крагујевца,
од Кружног Тока у Прељини из правца Четничког Чачка,
и од Лађеваца из правца Братоубилачког Краљева.
Иначе у тим Лађевцима се налази Аеродром из којег се лети два пута недељно за Беч за 40 евра повратна.
#Шумадија(н)ин(м)фо #ГејџаИзвештава #ТозовацКаоСаундтрек
МРЧијевци су веома битна Тријангла између Три Града Шумадије, нешто као Трајстејт Ареа, тромеђа, ружа ветрова, ветрова Мирослава Илића такорећи
Ne, ti pribegavas surovosti jer si The Psiho
Da,u besnoj truloj kobeliJel si to u kolibi i dalje?
Momoa ne imbeduje, nego mora se kliknutNikad ne vidim to sa inst
Ozb? LimkDa,u besnoj truloj kobeli