B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
levica u Srbiji je mahom pro SAD/Eur
sto je mozda jos sizofrenije......
Imas tu vise frakcija, jedni mrze narod a prave se da su za radnike, kad bi im usao radnik u kanc reagovali bi kao kad udje neko ko se najeo belog luka u autobus. a drugi ga ne mrze bas toliko, odu povremeno i na rakijadu u mrcajevac da pokazu da su interkonektovani s narodom etc (to su ovi kinesko-ruski), al se i oni prave da su za radnike iako je sustinski sve performans i kod njih. Uglavnom, dosadni su svi.

ja kad cujem da se neko poziva na NAROD i PRAVA RADNIKA upali mi se crvena lampica

warning star trek GIF by Anthony Antonellis

na rakijadu u mrcajevac

Купусијада у Мрчајевцима*

Локалци кажу "У МРЧијевцима".

То буде увек негде у Септембру и направи се колона од села Бумбарево Брдо из правца свемоћног Црвеног Крагујевца,

од Кружног Тока у Прељини из правца Четничког Чачка,

и од Лађеваца из правца Братоубилачког Краљева.

Иначе у тим Лађевцима се налази Аеродром из којег се лети два пута недељно за Беч за 40 евра повратна.

#Шумадија(н)ин(м)фо #ГејџаИзвештава #ТозовацКаоСаундтрек

МРЧијевци су веома битна Тријангла између Три Града Шумадије, нешто као Трајстејт Ареа, тромеђа, ружа ветрова, ветрова Мирослава Илића такорећи

Sad da sam ja socijalist, treba da kažem: "Nek mi ovo nadoknade poreski obveznici."
Mi cemo ti svakako pomoci, jer imamo, paz sad - empatiju

Купусијада у Мрчајевцима*

Локалци кажу "У МРЧијевцима".

То буде увек негде у Септембру и направи се колона од села Бумбарево Брдо из правца свемоћног Црвеног Крагујевца,

од Кружног Тока у Прељини из правца Четничког Чачка,

и од Лађеваца из правца Братоубилачког Краљева.

Иначе у тим Лађевцима се налази Аеродром из којег се лети два пута недељно за Беч за 40 евра повратна.

#Шумадија(н)ин(м)фо #ГејџаИзвештава #ТозовацКаоСаундтрек

МРЧијевци су веома битна Тријангла између Три Града Шумадије, нешто као Трајстејт Ареа, тромеђа, ружа ветрова, ветрова Мирослава Илића такорећи
Pranjanima* pardon, ali Mrcajevci su nekako zvucniji

Pranjanima* pardon, ali Mrcajevci su nekako zvucniji

Да, у тим Прањанима су неки сељаци у ДСР спашавали америчке пилоте, ја сам то увек замишљао да су крили на тавану она два авијатичара из Ало Ало (Ферфакс и Карстерс).

Иначе ја сам имао у Гимназији једну "другарицу" из тих Прањана која је живела код неке бабе у граду,

иначе моја теорија је да је Лезбијка, па @Emilia Marty ако је познајеш морамо заштити идентитет.

Да, у тим Прањанима су неки сељаци у ДСР спашавали америчке пилоте, ја сам то увек замишљао да су крили на тавану она два авијатичара из Ало Ало (Ферфакс и Карстерс).

Иначе ја сам имао у Гимназији једну "другарицу" из тих Прањана која је живела код неке бабе у граду,

иначе моја теорија је да је Лезбијка, па @Emilia Marty ако је познајеш морамо заштити идентитет.
Tako i ja kao laik mislim da se svi gejevi poznaju medjuse. Ili npr, pitam ti drugaricu koja je na doktorskim u Cikagu, "znas li ti ______, on je isto iz Cikaga?"

sad ti gledam mariniku na novoj
Screenshot_20211227-012156_Gallery.jpg

Bixaca ti je smestila u isti rang sa skorpionima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back