peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.699
Pa budi uticajni stric.Sto bih voleo da mi brat pokloni dete na staranje, bas mi deluje kao da je rec o vajbu kod kojeg bi moja blagotvorna rec imala efekta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa budi uticajni stric.Sto bih voleo da mi brat pokloni dete na staranje, bas mi deluje kao da je rec o vajbu kod kojeg bi moja blagotvorna rec imala efekta
zjbvm seOzb? Limk
Ladno si negde u toplom stanu kao i svi mi dosadni ljudi :/zjbvm se
Bicu gospodja DautfajrPa budi uticajni stric.
Što je i najbolje moguće iskreno.Bicu gospodja Dautfajr
Ma bezi, nije to to, moras ovakoPa sta hhhvaliii do malo pre je bilo ko u shtenari
manikir
Pa ok je zapravo, samo da nisu glavonju Cicu stavili, mada je on mozda i idealan da igra ovakvu sirovinu, ali opet ne mogu da ga gledam
Jeste li gledali skeč, i da li ste podijeljenih mišljenja?
55+
Ma bezi, nije to to, moras ovako
Dao sam prvog na kojeg sam nabasao, ali otprilike sam tebe zamisljao u tom agregatnom stanjuSta si mi dao vodoinstalatereta ovog da degam,sve sam mastao da ga s ledja zakolje Sibirstigar
Ja ne kontam Ligi,misljenja podeljena oko cega?
Puši ga budaloE, hajdcad jos jedna ali stvarno lepa pesma pa da crkavam.Ti Jamiku prderauxu jedan cuti,nemoj one tvoje,idi kod onog tvog shonje
Od boginje preko prdnerauxa do ignora
A sto sam te branio da si emotivna,to nikom nista,jeli?Puši ga budalo
Njegov lični kanal, mora on.Pa ok je zapravo, samo da nisu glavonju Cicu stavili, mada je on mozda i idealan da igra ovakvu sirovinu, ali opet ne mogu da ga gledam
Oko poente, jer neko kaže da je poenta loša (preispituju se postupci žrtve), a neko da je dobra (odmah prijaviti nasilje, nema ništa od čekanja da se nasilnik promijeni).Ja ne kontam Ligi,misljenja podeljena oko cega?
Nisam znao da on ima kanal, dakle sad je singl preduzetnikNjegov lični kanal, mora on.
Samostalni projekat, malo da kapne sa strane.Nisam znao da on ima kanal, dakle sad je singl preduzetnik
Pa jel imaju i dalju dazdnevnjak?Samostalni projekat, malo da kapne sa strane.
7. epizoda nam donosi kultni dijalog.
- Zovi Srbe.
- Srbi su već tu.
Njihova poenta je jasna, sprdaju se sa kako ne bi trebalo,kao sto im je sve o kako ne bi trebalo.E sad ko ne kapira...snsNjegov lični kanal, mora on.
Oko poente, jer neko kaže da je poenta loša (preispituju se postupci žrtve), a neko da je dobra (odmah prijaviti nasilje, nema ništa od čekanja da se nasilnik promijeni).
Nemam pojma, vidjeh da je ovaj sad samostalan.Pa jel imaju i dalju dazdnevnjak?