B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto smo mi kao neko pleme koje se bori protiv drugog plemena (Tixi plemena),
GIF by Achievement Hunter

За мене је доба године од Никољдана до краја православног Божића најгори део године ако немам некога са ким могу да славим.

Тај део године је био испуњен алкохолом, свађама на Крсти, свађама у Стварном Животу, Нервним Сломовима, претеривањем са цигаретама и небитним сексуалним контактима, као Северина у споту песме "Лола".

Ипак, увек сам се трудио да лепо Лудујем за Нову Годину, с тим што се на то довезивала мамурна депресија 01.01.

Mislio sam i od Križe da odmorim malo, obrni okreni na svekupunom planu los uticaj ima na mene

Ne želim da ti govorim šta da radiš, ali da kažem samo nešto iz svoje perspektive... pričao sam sa medenom više puta o tome, cilj mi je da na kraju odem sa foruma. Ili bar da ga koristim sporadično za fantazi i slično, što ne mogu da nađem u rl, jer niko od mojih prijatelja to ne igra. Ne više od toga.

S druge strane, voleo bih da se to desi organski, prirodno. Ne isforsirano, ne jer sam primoran, već jer sam ispunio sve one potrebe koje imam, a koje nisam nalazio u stvarnosti, pa sam forum koristio kao supstitut.

Mislim da jedino tako zaista mogu otići, u suprotnom će u meni ostati ta neka rupa koju onda nema šta da ispuni.

За мене је доба године од Никољдана до краја православног Божића најгори део године ако немам некога са ким могу да славим.

Тај део године је био испуњен алкохолом, свађама на Крсти, свађама у Стварном Животу, Нервним Сломовима, претеривањем са цигаретама и небитним сексуалним контактима, као Северина у споту песме "Лола".

Ипак, увек сам се трудио да лепо Лудујем за Нову Годину, с тим што се на то довезивала мамурна депресија 01.01.
Da smor je kad Nedeljama nema normalnih radnih dana.

Recimo danas je berza bila zatvorena u SAD.

Upravo iz te Čamotinje januara 2020. i dođem na ideju da upišem vožnju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back