Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
da, kad bi postojao nek yt kanal sa Madsom kako sece drva, samo bih na to bio pretplacen
Имаш Мадса како кува.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, kad bi postojao nek yt kanal sa Madsom kako sece drva, samo bih na to bio pretplacen
Ima nekih stvarno dobrih upotreba za fore (fora je latinska množina of forum).Ne želim da ti govorim šta da radiš, ali da kažem samo nešto iz svoje perspektive... pričao sam sa medenom više puta o tome, cilj mi je da na kraju odem sa foruma. Ili bar da ga koristim sporadično za fantazi i slično, što ne mogu da nađem u rl, jer niko od mojih prijatelja to ne igra. Ne više od toga.
S druge strane, voleo bih da se to desi organski, prirodno. Ne isforsirano, ne jer sam primoran, već jer sam ispunio sve one potrebe koje imam, a koje nisam nalazio u stvarnosti, pa sam forum koristio kao supstitut.
Mislim da jedino tako zaista mogu otići, u suprotnom će u meni ostati ta neka rupa koju onda nema šta da ispuni.
Jeste sad gledali Matrix 4
nema danas nigde sigurnostiSad ti u onom melankolicnom filmu pricaju dva turcina, kaze prvi "hocu da se zaposlim na brodu", drugi se osmehne i kaze "nema tamo leba" i rasprsi mi je iluzije da se ubibliotekarim na kruzeru
Da, to je omiljeni Jurusov klip ikad
Имаш Мадса како кува.
Ко је Јурус?Da, to je omiljeni Jurusov klip ikad
Da, samo sto je kod mene situacija takva da nikad necu nista uraditi ako se prvo na silu ne otrgnem odavde i bacim u vatru (u RL).Ne želim da ti govorim šta da radiš, ali da kažem samo nešto iz svoje perspektive... pričao sam sa medenom više puta o tome, cilj mi je da na kraju odem sa foruma. Ili bar da ga koristim sporadično za fantazi i slično, što ne mogu da nađem u rl, jer niko od mojih prijatelja to ne igra. Ne više od toga.
S druge strane, voleo bih da se to desi organski, prirodno. Ne isforsirano, ne jer sam primoran, već jer sam ispunio sve one potrebe koje imam, a koje nisam nalazio u stvarnosti, pa sam forum koristio kao supstitut.
Mislim da jedino tako zaista mogu otići, u suprotnom će u meni ostati ta neka rupa koju onda nema šta da ispuni.
Sveti BenediktКо је Јурус?
Jel?vidim da je konsenzus da je sralje.
Имаш Мадса како кува.
Jel?
Moguće, ali ni recimo broj 3 nije bio exactly earth-shattering pa se i dalje smatra nastavkom.
Treba ponovo odgledati na verziji boljeg kvaliteta slike.kažu da je ovaj najgori.
Kažu da je ovo prvi YouTube sadržaj.Prosledite mi neki opustajuci sadrzaj, poput onog korejskog kukinga ili pravljenja kolibe u sumama norveske
Niko krupno ka' Turčin ne laže.Sad ti u onom melankolicnom filmu pricaju dva turcina, kaze prvi "hocu da se zaposlim na brodu", drugi se osmehne i kaze "nema tamo leba" i rasprsi mi je iluzije da se ubibliotekarim na kruzeru
Da, ali jeri znas sta kaze doajen gastoz novopridoslom nesnadjenom Srbinu kad dodje u Njemacku na sljaku?Kažu da je ovo prvi YouTube sadržaj.
Niko krupno ka' Turčin ne laže.
Čuvaj se ovih naših bajo?Da, ali jeri znas sta kaze doajen gastoz novopridoslom nesnadjenom Srbinu kad dodje u Njemacku na sljaku?
IgzekliČuvaj se ovih naših bajo?
N to the EIgzekli
R znate onaj kad covek prodaje psa koji prica?
A lepo ste nas vaspitali? Taj mi je jedan od omiljenih ako je toA znaš li onaj kada roditelji odu da posjete sinove u zatvor, da ne kažem Spuž?
❤ smesan je mnogo