B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne želim da ti govorim šta da radiš, ali da kažem samo nešto iz svoje perspektive... pričao sam sa medenom više puta o tome, cilj mi je da na kraju odem sa foruma. Ili bar da ga koristim sporadično za fantazi i slično, što ne mogu da nađem u rl, jer niko od mojih prijatelja to ne igra. Ne više od toga.

S druge strane, voleo bih da se to desi organski, prirodno. Ne isforsirano, ne jer sam primoran, već jer sam ispunio sve one potrebe koje imam, a koje nisam nalazio u stvarnosti, pa sam forum koristio kao supstitut.

Mislim da jedino tako zaista mogu otići, u suprotnom će u meni ostati ta neka rupa koju onda nema šta da ispuni.
Ima nekih stvarno dobrih upotreba za fore (fora je latinska množina of forum).

Recimo stigneš kući s šetnje i onda nešto šitpostuješ.

Kao što je Momoa jednom rekao kad je zamrla tema: "Hajde, serite nešto."

Ne želim da ti govorim šta da radiš, ali da kažem samo nešto iz svoje perspektive... pričao sam sa medenom više puta o tome, cilj mi je da na kraju odem sa foruma. Ili bar da ga koristim sporadično za fantazi i slično, što ne mogu da nađem u rl, jer niko od mojih prijatelja to ne igra. Ne više od toga.

S druge strane, voleo bih da se to desi organski, prirodno. Ne isforsirano, ne jer sam primoran, već jer sam ispunio sve one potrebe koje imam, a koje nisam nalazio u stvarnosti, pa sam forum koristio kao supstitut.

Mislim da jedino tako zaista mogu otići, u suprotnom će u meni ostati ta neka rupa koju onda nema šta da ispuni.
Da, samo sto je kod mene situacija takva da nikad necu nista uraditi ako se prvo na silu ne otrgnem odavde i bacim u vatru (u RL).

Ко је Јурус?
Sveti Benedikt

Имаш Мадса како кува.

Brutalna serija, čim završim sa rivačovanjem Dekstera (prve 4 sezone) rivačovaću i nju.

Btw, sad sam na rivoču Dekstera s03, komontno i ona može da se preskoči. Prva, druga, skip, četvrta.

Jel?

Moguće, ali ni recimo broj 3 nije bio exactly earth-shattering pa se i dalje smatra nastavkom.

Da, meni su kul i 2. i 3. deo. Ne mind blown kao prvi, ali i dalje kul.

Međutim, kažu da je ovaj najgori.

Prosledite mi neki opustajuci sadrzaj, poput onog korejskog kukinga ili pravljenja kolibe u sumama norveske
Kažu da je ovo prvi YouTube sadržaj.

Sad ti u onom melankolicnom filmu pricaju dva turcina, kaze prvi "hocu da se zaposlim na brodu", drugi se osmehne i kaze "nema tamo leba" i rasprsi mi je iluzije da se ubibliotekarim na kruzeru
Niko krupno ka' Turčin ne laže.

A znaš li onaj kada roditelji odu da posjete sinove u zatvor, da ne kažem Spuž?
A lepo ste nas vaspitali? Taj mi je jedan od omiljenih ako je to

Screenshot_20211220-214936_Gallery.jpg

Za A.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back