- Poruka
- 1.727
Pa raspali onaj moj Tajni Napitak za fitnesНего шта је, ево ја већ сатима имам неку доста малтретирајућу аритмију и осећај мучнине који ми не дају мира.
Šifra 200
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa raspali onaj moj Tajni Napitak za fitnesНего шта је, ево ја већ сатима имам неку доста малтретирајућу аритмију и осећај мучнине који ми не дају мира.
Brat po miokarduНего шта је, ево ја већ сатима имам неку доста малтретирајућу аритмију и осећај мучнине који ми не дају мира.
Mozda je i to, kazu da samo ljudi bez cilja lelujaju kroz sumrak nistavilaja mislim da tebi fali samo jedan stvar
a to je ........
cilj
u
zivotu
Ma jok, to samo ja mracim al gravitacija tog mracnjastva guta galaksije tako da izgleda da su svi u kurtzuSvi su nesto shebani
Koji Vam je djavoh.
pa ja se zezam ali se i ne zezamMozda je i to, kazu da samo ljudi bez cilja lelujaju kroz sumrak nistavila

Sto rece neko kakav si normipa ja se zezam ali se i ne zezam
pokusaj da stavis na papir
vezbaj i zahvalnost
podeli i sa nama![]()
covek pokusa da pomogneSalin se <3covek pokusa da pomogne
pa sto bas se niko ne svadja bar na ovoj temiA i drustvene mreze i krsta u konacnom su pravljene da bi se na njima svadjalo i sirila gomna svuda naokolo. To je prosto tako, kao sto je GTA pravljen da se ubijaju ljudi, i ako nisi u obavezi da to uradis, mozes samo da se vozikas okolo i prolazis na zeleno.

Zato sto smo mi kao neko pleme koje se bori protiv drugog plemena (Tixi plemena), mada desi se da se i ovde ljudi istresaju jedni na drugima, istorija ove teme je dugahpa sto bas se niko ne svadja bar na ovoj temi![]()
Sto rece neko kakav si normi
Zato sto smo mi kao neko pleme koje se bori protiv drugog plemena (Tixi plemena),
A i drustvene mreze i krsta u konacnom su pravljene da bi se na njima svadjalo i sirila gomna svuda naokolo. To je prosto tako, kao sto je GTA pravljen da se ubijaju ljudi, i ako nisi u obavezi da to uradis, mozes samo da se vozikas okolo i prolazis na zeleno.
Prosledite mi neki opustajuci sadrzaj, poput onog korejskog kukinga
Мадс Микелсенili pravljenja kolibe u sumama norveske
Prosledite mi neki opustajuci sadrzaj, poput onog korejskog kukinga ili pravljenja kolibe u sumama norveske
da, kad bi postojao nek yt kanal sa Madsom kako sece drva, samo bih na to bio pretplacenМадс Микелсен
Brat je mio(kard) ma koje vjere bio

Mislio sam i od Križe da odmorim malo, obrni okreni na svekupunom planu los uticaj ima na mene
Da smor je kad Nedeljama nema normalnih radnih dana.За мене је доба године од Никољдана до краја православног Божића најгори део године ако немам некога са ким могу да славим.
Тај део године је био испуњен алкохолом, свађама на Крсти, свађама у Стварном Животу, Нервним Сломовима, претеривањем са цигаретама и небитним сексуалним контактима, као Северина у споту песме "Лола".
Ипак, увек сам се трудио да лепо Лудујем за Нову Годину, с тим што се на то довезивала мамурна депресија 01.01.
Sad ti u onom melankolicnom filmu pricaju dva turcina, kaze prvi "hocu da se zaposlim na brodu", drugi se osmehne i kaze "nema tamo leba" i rasprsi mi je iluzije da se ubibliotekarim na kruzeru