Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
a jel srce prestalo da luduje?Polupojebano, zato su mi radari pojacano recipijentni na osjet beznadja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel srce prestalo da luduje?Polupojebano, zato su mi radari pojacano recipijentni na osjet beznadja
Pa za sada jel srce prestalo da luduje?
to je dobro.Pa za sad
a mislis da nema doprinosa pretpraznicke depre ovim osjecajima?Makar i instant priblizavanje smrti uvek me podseti ko sam i sta sam - niko i nista u parizu i londonu, pa sam skloniji tugaljivosti i skromnosti
Hocu reci, kad postanem dobar covek tad znaj da nisam dobro
Ne verujem, osim ako nije podsvesno, praznike vise i ne registrujem, proslu ng sam docekao u rem fazia mislis da nema doprinosa pretpraznicke depre ovim osjecajima?
nista, da te spakujemo sa juki na more, prijalo ti je (letos doduse, al sta hvali i zimi)Ne verujem, osim ako nije podsvesno, praznike vise i ne registrujem, proslu ng sam docekao u rem fazi
Da, zimi je na moru najlepse, tj u jesen, tad M. idenista, da te spakujem sa juki na more, prijalo ti je (letos doduse, al sta hvali i zimi)
eto, reseno je dakle sta ti treba - nekoliko dana na moru.Da, zimi je na moru najlepse, tj u jesen, tad M. ide
Nzm, imam to i kotkuce, bio sam onomad na Zlatiboru kao, pa sam blejao po ceo dan na lap topu, tako da mi je istoeto, reseno je dakle sta ti treba - nekoliko dana na moru.
zbilja, zasto mozda ne razmotris tu mogucnost odlaska negde gde sada def nema mnogo ljudi a lepo je?

da, ali npr moreNzm, imam to i kotkuce, bio sam onomad na Zlatiboru kao, pa sam blejao po ceo dan na lap topu, tako da mi je isto
da vidimoMeni je poslednji kras bila ona melankolicna iz Pasaza za Indiju
Premda je Monici zastita vise bila potrebna u IrreversibleuMoja dva selebriti kraša su došla skoro u isto vrijeme, odnosno Monika Beluči i Odre Tatu, a možda čak bolje reći Malena i Ameli, jer je kraš bio zasnovan ne samo na fizičkom izgledu, već i na samoj ulozi.
Malena mi je, osim nevjerovatnog fizičkog seksepila, imala i taj spoj grešnice i svetice, pa sam se kao klinac baš uživio u ulogu momčića koji toliko želi da je zaštiti od svijeta koji se brzo bacio na osuđivanje.
Ameli...pa ne bih znao da pojasnim
E onda sam se sa 18 godina fatalno zaljubio, pa se više nisam interesovao za selebritije na taj način.
da vidimo
dunnoTo je iz one serije aristokrackih filmova po Foresterovim romanima
Jednom sam cekala NG na jednom trgu u Svedskoj....kakva je to kulturica bila -bukvalno sve neki fini ljudi -kikocu se nasmejani.Ovi Svedjani kad se raduju izgledaju kao moja profesorica geografije na 30 godina mature kad popije 1 banbus
Jak crnjak.Premda je Monici zastita vise bila potrebna u Irreversibleu
Moja dva selebriti kraša su došla skoro u isto vrijeme, odnosno Monika Beluči i Odre Tatu, a možda čak bolje reći Malena i Ameli, jer je kraš bio zasnovan ne samo na fizičkom izgledu, već i na samoj ulozi.
Malena mi je, osim nevjerovatnog fizičkog seksepila, imala i taj spoj grešnice i svetice, pa sam se kao klinac baš uživio u ulogu momčića koji toliko želi da je zaštiti od svijeta koji se brzo bacio na osuđivanje.
Ameli...pa ne bih znao da pojasnim
E onda sam se sa 18 godina fatalno zaljubio, pa se više nisam interesovao za selebritije na taj način.
ja mislim da tebi fali samo jedan stvarNzm, imam to i kotkuce, bio sam onomad na Zlatiboru kao, pa sam blejao po ceo dan na lap topu, tako da mi je isto
Ne verujem, osim ako nije podsvesno, praznike vise i ne registrujem, proslu ng sam docekao u rem fazi