B I I X I I I + 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja dva selebriti kraša su došla skoro u isto vrijeme, odnosno Monika Beluči i Odre Tatu, a možda čak bolje reći Malena i Ameli, jer je kraš bio zasnovan ne samo na fizičkom izgledu, već i na samoj ulozi.

Malena mi je, osim nevjerovatnog fizičkog seksepila, imala i taj spoj grešnice i svetice, pa sam se kao klinac baš uživio u ulogu momčića koji toliko želi da je zaštiti od svijeta koji se brzo bacio na osuđivanje.

Ameli...pa ne bih znao da pojasnim :lol:

E onda sam se sa 18 godina fatalno zaljubio, pa se više nisam interesovao za selebritije na taj način.

Moja dva selebriti kraša su došla skoro u isto vrijeme, odnosno Monika Beluči i Odre Tatu, a možda čak bolje reći Malena i Ameli, jer je kraš bio zasnovan ne samo na fizičkom izgledu, već i na samoj ulozi.

Malena mi je, osim nevjerovatnog fizičkog seksepila, imala i taj spoj grešnice i svetice, pa sam se kao klinac baš uživio u ulogu momčića koji toliko želi da je zaštiti od svijeta koji se brzo bacio na osuđivanje.

E onda sam se sa 18 godina fatalno zaljubio, pa se više nisam interesovao za selebritije na taj način.
Premda je Monici zastita vise bila potrebna u Irreversibleu

Screenshot_20211207-143607_VLC.jpg

To je iz one serije aristokrackih filmova po Foresterovim romanima

Ovi Svedjani kad se raduju izgledaju kao moja profesorica geografije na 30 godina mature kad popije 1 banbus
Jednom sam cekala NG na jednom trgu u Svedskoj....kakva je to kulturica bila -bukvalno sve neki fini ljudi -kikocu se nasmejani.
Kod nas po tim trgovima... to shutka
.... to dreka.

Medjutim malo dalje gde su slavila nasha braca Arapi je bilo kao u Bagdadu 2003.
Kao i mi loze se na pirotehniku i rokaj cimaj.....valjda se to usadi u mentalitet pa se lozis na buku -podseca te na rat
detinjstvo

Малена је разумљива, она је оличење женствености. Рецимо чак је и Северина успешно копирала Малену у Хаљиници боје лила.

А Амелија је привлачна јер је истовремено лепа и женствена, права је дамица, али је и људско биће, није нека митска личност. Рецимо мени је увек било симпатично како је волела да завлачи руке у вреће са пиринчем или пасуљом, то и ја волим да радим. Или да се пита колико људи у Паризу тренутно доживљава оргазам и слично.

Иначе Амелија ме увек подсећа на нашу несталу предивну форумску колегиницу Марију, која је имала Амелију у аватару. Још један бисер који смо изгубили с годинама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back