момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.155
Sto bas s njim?jel sa jugoslavom ili bez?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bas s njim?jel sa jugoslavom ili bez?
идем на две, у наредне две суботеkako mozes da ides na maturu aaaaaa
pa nzm, treba imati negativcaSto bas s njim?
znaci bolece me glava od sada do vecnosti, ne mogu ljude koji idu na mature, sryидем на две, у наредне две суботе
ова са друштвом из средње ми је као океј, ај се мало видимо
а ова са друштвом из основне, то једва чекам
додуше, са овима из основне се виђам сваке године, не само на округло.
аха, оке, нисам знала да треба да ме срам тогаznaci bolece me glava od sada do vecnosti, ne mogu ljude koji idu na mature, sry
covek se uci dok je ziv, kakve su ti misli takav ti je zivotаха, оке, нисам знала да треба да ме срам тога
ja nisam išla na te mature sto godina, ali kad sam otišla pretprošle, bilo mi je presuperидем на две, у наредне две суботе
ова са друштвом из средње ми је као океј, ај се мало видимо
а ова са друштвом из основне, то једва чекам
додуше, са овима из основне се виђам сваке године, не само на округло.
ко зна зашто је то доброcovek se uci dok je ziv, kakve su ti misli takav ti je zivot
тачно.ja nisam išla na te mature sto godina, ali kad sam otišla pretprošle, bilo mi je presuper
nešto se s ljudima dogodi u međuvremenu, pa ti postanu dragi i oni B likovi (kad kažem B, mislim na svoju percepciju iz vremena kad smo bili klinci)
ja mesečno s osnovcima kad se nađemo imamo ukupno između 400 i 700 godinaдодуше, са овима из основне се виђам сваке године, не само на округло.
i koji procenat vas uspe da se okupi?ja nisam išla na te mature sto godina, ali kad sam otišla pretprošle, bilo mi je presuper
nešto se s ljudima dogodi u međuvremenu, pa ti postanu dragi i oni B likovi (kad kažem B, mislim na svoju percepciju iz vremena kad smo bili klinci)
ma ko kaže da hoćemo da budemo normalnema niste normalne.
не знам, ми буквално седимо у пабу и цркавамо од смеха, нико ничим не парадираnekako sam te mature uvek zamisljala kao parade porodicnih vrednosti i postignuca u zivotu, nemam ja sta da im ponudim svojim prisustvom hahha
slabo, obično desetak, za neke nove godine do 15i koji procenat vas uspe da se okupi?
tacno bih se toliko napila u prvih sat vremena da ko zna sta bi sve saznali od mene ahahahahhma ko kaže da hoćemo da budemo normalne
plus, ako se opustiš, daješ sebi priliku da saznaš zanimljive stvari i o sebi i o drugima, pod pretpostavkom da te zanima
pa, nije bilo loše, pola odeljenja, plus bila je ogromna sala, pa sam se srela sa svima iz cele generacije u gradu- osnovna, srednja.... mnogo ljudi koje nisam videla godinamai koji procenat vas uspe da se okupi?
mozda si imala normalne ljude u osnovnojне знам, ми буквално седимо у пабу и цркавамо од смеха, нико ничим не парадира
много ми драга та екипа из основне
Јесам, и били смо блиски, стварно.mozda si imala normalne ljude u osnovnoj
pa to lolZnate, moja mara, ona ide na solfedjo