момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.190
Otkud Aki na fakin kvadrantima uopce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je цреепу što znaš sva zbivanja na drugim potforumima, a ne učestvuješšhOtkud Aki na fakin kvadrantima uopce
Pa sad mi poslala link, alohMalo je цреепу što znaš sva zbivanja na drugim potforumima, a ne učestvuješšh

али зашто? оОJa samo po gradu, 3250 km od početka karijere
Ja sam stalno u BG još od XX veka.али зашто? оО
кад истиче пробна?Ja sam stalno u BG još od XX veka.
A i dalje mnoge stvari ne znam.
"Šta? 'Grafitna šuma' na Senjaku?? Prvi put čujem."
A onda ovi stojseri kao @TNXN se pretvaraju da poznaju beograd etc.
Jer su bili 7 nedelja podstanar na studijama 1997
Tek 2022.кад истиче пробна?
Brate, rekao si meni jednom ovde, naravno da je to bila zajebancija, ali neki ljudi ne razumeju humorPa nisam to rekao negde od kraja 2019. vrvt
Pa zbog motokotachaOtkud Aki na fakin kvadrantima uopce
Sto njega hahPa zbog motokotacha
Teska pricaSto njega hah
Da da hrvat jagode motoriCekaj, na istog motokultivatora mislimo?
Ahahttps://www.instagram.com/p/CQEikBPqVHI/?utm_medium=copy_link
Da li De Niro ovde izgleda kao da se zove Dimitrije
Styles Paniro je rekao da se odlučio na to prezime, kombinacijom Paćino+DeniroDan u zivotu Roberta De Nira, predgradje Napulja
мислиш дивље јагоде мотори ок глупа фора дајте канап сама ћуDa da hrvat jagode motori
Sounds like paradiseDa da hrvat jagode motori
Jeri namerno smisljas te fore da bi imala izgovor za vesanje, jao jaoмислиш дивље јагоде мотори ок глупа фора дајте канап сама ћу
предобро ме знашJeri namerno smisljas te fore da bi imala izgovor za vesanje, jao jao
Meni je trebalo dugo da ih razlucimStyles Paniro je rekao da se odlučio na to prezime, kombinacijom Paćino+Deniro
Ali videla si njegov foto spomenar? Onako mršaviji u telu kao Damijano DavidTeska prica