момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.190
dobar frajer, a?Ali videla si njegov foto spomenar? Onako mršaviji u telu kao Damijano David
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar frajer, a?Ali videla si njegov foto spomenar? Onako mršaviji u telu kao Damijano David
Da da, juce se kacio na kvadratima, sladak je, ali eno strvina se razbacala sisama po temi, tako da ja moram da spakujem kofereAli videla si njegov foto spomenar? Onako mršaviji u telu kao Damijano David
Pa saaaaaddobar frajer, a?
А нисам мајке ми, а ионако и идем садDa da, juce se kacio na kvadratima, sladak je, ali eno strvina se razbacala sisama po temi, tako da ja moram da spakujem kofere
LimkPa saaaaad
Ma znam, al me smorilo tamo, trazim izgovorА нисам мајке ми, а ионако и идем сад
Ah, nznm, pogledaj par strana unazad a msm da ima i blog
Ta im je najjacastrki jer može jedan puoziv minja sue
Na off-topicu FHR-a smijemo srati sta hocemo, ali to iskljucivo na jednoj temi i nigdje drugdje.
Jugy na hr forumu
Dobio sam ponude za more, ali sam rekao da mrzim vodu vise no jehova neposlusnosmomi ajmo na ady
Jeri volis kad ti pipka kosu?mrzi me na šišalje a imam u 3 i 20
U kojoj meri se tolerise autosovinizam na hr forumu?Na off-topicu FHR-a smijemo srati sta hocemo, ali to iskljucivo na jednoj temi i nigdje drugdje.
Tako je ASMR izmišnjenJeri volis kad ti pipka kosu?
pa onako, sd mi je mnogo kratkaJeri volis kad ti pipka kosu?
Prvi put sam doziveo asmr u nekoj obliznjoj prodavnici pri iskrivljavanju papirica od olala cokoladice da bi se ucitao bar kodTako je ASMR izmišnjen
Da, nista sto prija ne traje duze od 20 sekundipa onako, sd mi je mnogo kratka
nekad kad sam imao zericu dužu voleo sam kad me češlja četkom
uvek bih poislio bože zašto ovo sladostrašće traje samo sekundi 20