peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.744
Svaka svirka ČBS-a u SKC ti je upravo to.Cekam nesto tipa "zurka bogoslovskog fakulteta odrzace se 13.7.21. ispred SKC"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka svirka ČBS-a u SKC ti je upravo to.Cekam nesto tipa "zurka bogoslovskog fakulteta odrzace se 13.7.21. ispred SKC"
Nzm ko je toSvaka svirka ČBS-a u SKC ti je upravo to.
I zavisnost od rukobluda moze predstavljati problemMen su jedno vreme predlagali da se zamonašim, kad već nemam puno kontakta sa ljudima, nije mi problem raditi, kao uklopio bi se tamo... Ali me zeza onaj deo što ne verujem u Boga :/
---
ČBS kao Čovek Bez Sluha?
Pametno, bog ni ne postoji.Men su jedno vreme predlagali da se zamonašim, kad već nemam puno kontakta sa ljudima, nije mi problem raditi, kao uklopio bi se tamo... Ali me zeza onaj deo što ne verujem u Boga :/
---
ČBS kao Čovek Bez Sluha?
Nzm ko je to

Do Wi-Fija na beogradskom aerodrumuOde A. u Tursku i nikada je vise necemo videti![]()
Za mene je to dovoljno vremena da bi se okvalifikovalo kao vecnostDo Wi-Fija na beogradskom aerodrumu
Jes i to što kažeš. Ariodante mi vraća nadu u F-on-F kunilingusZa mene je to dovoljno vremena da bi se okvalifikovalo kao vecnost
PrevediJes i to što kažeš. Ariodante mi vraća nadu u F-on-F kunilingus
Pomešao si, Beyond the Aquilla Rift je iz Love, Death & RobotsKoje su jos epizode gotivne u blek miroru osim te sa pcelama, one sa klaudom i beyond aqua viva
NeKakav je altered carbon?
Aha daPomešao si, Beyond the Aquilla Rift je iz Love, Death & Robots
DobraAha da
Jeri ok druga sezona?
Govoris o mirroru ili LDRDobra
Sve sezone imaju ujednačen kvalitet, osim poslednje
O BMGovoris o mirroru ili LDR
A za LDR te pitamh
Pa pisala sam, sezona loša, izdvajaju se The Pop Squad i the Drowned GiantA za LDR te pitamh