B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno ne razumem kako vi to varite.
Samo da prodjes ulicom, to su desetine razlicitih energija. Malo da udjes u pricu, opet ne znam kako vama, meni se pocesto desavalo da mi ljudi posle dva sata poznanstva govore bas intimne teske price. Kad saberes sa godinama zivotnog iskustva...
Bukvalno ne mogu to vise da procesuiram. Osetis terete svih tih ljudi, a ni svoj nisi sposoban da obradis.

Stvarno ne razumem kako vi to varite.
Samo da prodjes ulicom, to su desetine razlicitih energija. Malo da udjes u pricu, opet ne znam kako vama, meni se pocesto desavalo da mi ljudi posle dva sata poznanstva govore bas intimne teske price. Kad saberes sa godinama zivotnog iskustva...
Bukvalno ne mogu to vise da procesuiram. Osetis terete svih tih ljudi, a ni svoj nisi sposoban da obradis.
To nije stvar tuđih energija već sopstvenih poroznih granica

Naravno da mi se dešava da neko istrese svoj teret na mene, ali procenim hoću li da ga ponesem za njega i da probamo zajednički da ga preoblikujemo u neki zaključak, ili ne

Ako je bliska osoba do koje mi je stalo ili ako vidim da je susret sa nekim baš magično orkestriran za obostranu korist, poneću
A da budem sunđer komšinici čije se nezadovoljstvo životom taloži poslednjih 20 godina i nekako misli da ja imam rešenje... ne, hvala

Ono sto me narocito zivcira kod holivuda je sto ti podmetne pricu za koju pomislis da postoji njen ekvivalent i u ril lajfu, ali zapravo ne postoji, sve je u sustini fejk, evo npr ovi filmovi o umiranju koje trenutacno gledam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back