момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.219
Pa sad, nisam siguran u kojoj su meri gore navedeni uslovi ispuljeni mehehПробај ово, слаба сам на трептање лепих дечака![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad, nisam siguran u kojoj su meri gore navedeni uslovi ispuljeni mehehПробај ово, слаба сам на трептање лепих дечака![]()
Imam granicu neprijatnosti koja kad bude predjena, samo se automacki iskljucim ko sklopkaMoma pobegao
Snake LivelyKako je snejk vise nik
Pa netceSnake Lively
Па слаба сам, мајке ми. Хехе.Pa sad, nisam siguran u kojoj su meri gore navedeni uslovi ispuljeni meheh
Razumem te, zbilja.Imam granicu neprijatnosti koja kad bude predjena, samo se automacki iskljucim ko sklopka
Ne nego nisam bas siguran dal su kriterijumi lep i decak zadovoljeni, samim tim ne dajem sebi tako lako za pravo da treptjemПа слаба сам, мајке ми. Хехе.
Ha?A pa onda je vreme da pisemo obituaries
Naci moze kljuc na temu odmaZnam da je trazila fazon milion puta, al nekako sam verovao da ipak nece
Pa obituary pa mnozina
samo mu lova na pameti eno neki dan zovem beogradski taksi ide njegov glasPostao mi je dosadan, omatorio i ponavlja se.
Reciklira jednu istu foru milioniti put, a i nisam ljubitelj tih "zabavni mudrac, svetski mega car" tipova i inače
Mrzi me..Pa obituary pa mnozina
Koja? U svetu gladnog duha?Elem, stigla mi je knjiga, Gaborova.
Al to bi Snejk razumela