gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Meni je pavle dokaz da sa mojom, komuljaskom, ideologijom nesto nije kako treba, od komunista se radjaju debiliРетко шта ме у последње време насмејало као оно недавно кад је левијајан упао у бунар
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je pavle dokaz da sa mojom, komuljaskom, ideologijom nesto nije kako treba, od komunista se radjaju debiliРетко шта ме у последње време насмејало као оно недавно кад је левијајан упао у бунар
iako nemam pojma o događaju, ja evo crče odsmijaРетко шта ме у последње време насмејало као оно недавно кад је левијајан упао у бунар
Ma razumijo samMislim, okej mi je Galebova emisija i on, govorila sam o Rambu Amadeusu, sve mi se čini kao da me nisi razumjeo
Dobro da, ali tad jos nisu postali ono sto su danasJel se secate kad je Galeb podrzavao i reklamirao Levijajan? Ja da.
Sto?btw, što tako da mi kažeš![]()
https://forum.krstarica.com/threads/b-i-i-x-i-i-i-2.924108/page-101#post-42466485iako nemam pojma o događaju, ja evo crče odsmija
Navijam za zvezdu oduvekJa sam u navijao za zvezdu par meseci i kupio sam sal, moze li jedan kensel za poneti u vecnosti
Al nisi kupila sal i pratila rezultatehNavijam za zvezdu oduvek![]()
И ја исто, имам само ону једну слику кад сам имала четири године која је гробарска али ја на њој плачем јер навијам за звездуNavijam za zvezdu oduvek![]()
Imala sam gornji deo dresa i isla na derbijeAl nisi kupila sal i pratila rezultateh
Imam i ja jednu sliku sa grobarskom kapom, neka nemica je insistirala da se slikam sa tom kapom, familija posle htela da me se odrekne.И ја исто, имам само ону једну слику кад сам имала четири године која је гробарска али ја на њој плачем јер навијам за звезду
Тад сам била кретен, а и сад сам исто, само више нисам кретен за звездом, фино ме заболе
Pa ti se onda zrelija za kensl od meneImala sam gornji deo dresa i isla na derbije![]()
Ni ja ga ne pratim, samo igram (pes)A fudbal ne pratim vec 10 godina, praticu opet jedino ako prestane da bude profesionalan.
To je ok, mogla bih da igram ali generalno ne dajem mnogo prostora u zivotu igricama.Ni ja ga ne pratim, samo igram (pes)
МИКИ МИЛАНЕЕЕЕ БАШ МИ НЕ ДАШ МИРАААААSava Arandjel
Jesi me sanjao?Sava Arandjel