- Poruka
- 55.168
Sta da pravim za veceru deci?
Ideja sam bez
Ideja sam bez
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LazanjeSta da pravim za veceru deci?
Ideja sam bez
A da, nisam napisala sta jednostavno da napravim.Lazanje
Ne znam, ja sebe smatram autoritetom broj 1 u novčanim pitaljimaNemam ja taj problem, nego jedna osoba koja mi stalno daje svoju karticu da joj kupim nešto, jer "ona ne sme", i stalno nailazim na problem
Inače je pokušavanje da sprečiš tok novca, od sebe ili ka sebi, jalov posao
Znači ono što si rekla da si Nevinnah je bila više sprdljaSta da pravim za veceru deci?
Ideja sam bez
Ma jok, decu ostavila roda u kupusuZnači ono što si rekla da si Nevinnah je bila više sprdlja
Prijavljen si za visestruki rasizam s predumisljajem
PalačinkeSta da pravim za veceru deci?
Ideja sam bez
Ako ne volis decu ni zivotinje ponasaces se tako.. ako volis kuce.. osim sto mu isterses konzervu.. moras da ga mazis kupas sisas izvodis vodit kod veterinara itd itd.. Znaci radi se samo o ljubavi... kao kod Perse.. ona sad misli na decu i sta ce da jedu.. ko mama prava.Koliko je lakse imati zivotinju, istreses joj wet food iz konzerve i to je to
Ko je tebe pitao bilo sta, hodajuci krindzu?Ako ne volis decu ni zivotinje ponasaces se tako.. ako volis kuce.. osim sto mu isterses konzervu.. moras da ga mazis kupas sisas izvodis vodit kod veterinara itd itd.. Znaci radi se samo o ljubavi... kao kod Perse.. ona sad misli na decu i sta ce da jedu.. ko mama prava.
Nastavite nastavite.. ne obracajte paznju.Ko je tebe pitao bilo sta, hodajuci krindzu?
Ne znam ali taj se pojavljivao u spotu od Norijegeodakle ovi gifovi
Nije to oreol, to je stvarnostImete ponekad taj "smartbič" oreol
Neka ga, nek se rusotesiNije to oreol, to je stvarnost