Redmond
Elita
- Poruka
- 18.216
Tradicionalno je beoKakav je Tarzan tradicija leba ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tradicionalno je beoKakav je Tarzan tradicija leba ti
To nije tradicijaTradicionalno je beo
do tell...Tarzan je tradicija mog prvog seksualnog buđenja tho
to mi je ok, ne narusava mi kvalitet filma niti ista. Medjutim, ako je neki reditelj to planski uradio, time kalkulisuci da ce dobiti sredstva od helsinskog fonda za ljucka prava, onda mi to utice na misljenje, jeri umetnost mora da bude cista, besprekorna i nekalkulantskahbelih likova iz stripova, filmova, serija
nisi gledao jednu reportazhuOvde se treba zaustavit
kako nije, lik koji je generacijama bio prikazan na jedan način u pop kulturi i svi su ga zamišljali kao takvog...To nije tradicija
Šta?do tell...
Nisam pobornik mijesanja rasa, ali spiritualna povezanost ima prednost pred svim.Znaci ipak vrednujes i neke druge kvalitete, pominje se spiritualna razina, cestitost itd.
Pa nisam da se namece, i ja recimo u proseku najvise obracam paznju na belkinje, al mi simpa kad vidim da se ljudi mesaju.
meni bogme da, pogotovu mi ide na živce kad napišu nešto tipa "nije bitna rasa, ne utiče to na priču"...to mi je ok, ne narusava mi kvalitet filma niti ista. Medjutim, ako je neki reditelj to planski uradio, time kalkulisuci da ce dobiti sredstva od helsinskog fonda za ljucka prava, onda mi to utice na misljenje, jeri umetnost mora da bude cista, besprekorna i nekalkulantskah
Čvarak jel bi mogao da budeš u vezi sa osobom druge rase?Nisam pobornik mijesanja rasa, ali spiritualna povezanost ima prednost pred svim.
Da upoznam musku osobu koja je spiritualno jednako rezonira poput mene, nadam se da bi to zavrsilo u razgovorima, opijanjima, drogiranjima.
Da upoznam zensku osobu koja tako rezonira, volio bi se skrasiti s njom.
Djeca... pa volio bi ih imati s takvom osobom da sam mladji, ali na sta bi to licilo da dolazim u osnovnu na roditeljski s 50, a ostali s maksimalno 30.
interesantan argument sad imam za raspravu ako dođe do toga...Al ako uzmes tarzana crnca, onda bi liberali mogli da se javi sa tezom da je to rasisticki, jer crnac, dzungla, majmuni, etc. Tako da, kako god da okrenes, naebatjes u slucaju tarzana.
Protiv sam kenselovanja rasistickih filmova iz proslosti, to je krajnje idiotski, ako ni zbog cega onda zbog toga da nas podsecaju kakvo je nekad vreme bilo. Kao kad bismo kenselovali hamurabijev zakon.meni bogme da, pogotovu mi ide na živce kad napišu nešto tipa "nije bitna rasa, ne uti;e to na priču"...
da, bitna je, to je važan kuturni i estetski element
JuSamo nek se koljuhh što više
Poruka u temi "Čistka neistomišljenika vs lustracija" https://forum.krstarica.com/threads/cistka-neistomisljenika-vs-lustracija.925293/post-42551058
Propustio si Daily Sadistic Oracle
R ima jos nesto?Propustio si Daily Sadistic Oracle
Nadam se da ne bi do toga doslo, ali mogao bi.Čvarak jel bi mogao da budeš u vezi sa osobom druge rase?

Opet ono o isterivanju sa žurke Marka Vidojkovića i posledično plakalje po kišiR ima jos nesto?
Ne naslađujem se, nikad ne reci nikad... al je malo verovatnoNadam se da ne bi do toga doslo, ali mogao bi.
Sad kad se svi krenete naslsdjivati, vec vas vidim.
Mogao bi, kada bi nam se zvijezde perfektno poklopile, da, mogao bi.
Ja sam ovo sacuvaoNadam se da ne bi do toga doslo, ali mogao bi.
Sad kad se svi krenete naslsdjivati, vec vas vidim.
Mogao bi, kada bi nam se zvijezde perfektno poklopile, da, mogao bi.