Redmond
Elita
- Poruka
- 18.306
jel su Grci crnci?Kako znaš da Ahil nije bio crnac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel su Grci crnci?Kako znaš da Ahil nije bio crnac
Kod Jugislava kad budesNe razumem, kad budem išla na Svetu Goru pa budem morala da se pretvaram da imam penist?
Kako znaš da su njihovi bogovi bili necrnxi?jel su Grci crnci?
tako što su bogovi izmaštani, a belac neće da obožava crnca nego nekog sličnog sebiKako znaš da su njihovi bogovi bili necrnxi?
Podataka o izmišnjenom liku? OkPa znam iz podataka koji su nam dostupni.
To nije tačno, ja na primer pripadam crkvi Beyonce, i rasista sam u korist Beyonce a bela samtako što su bogovi izmaštani, a belac neće da obožava crnca nego nekog sličnog sebi
Bitno je da nije bugarAhil je mitološki lik, koga briga dal je crnac ili belac
Da, ti si medj belcima ono sto je kendes medj crncimaTo nije tačno, ja na primer pripadam crkvi Beyonce, i rasista sam u korist Beyonce a bela sam
Moguće je da imaju deo jedan deo naroda semitskog porekla, kao i nešto iz severne afrike, međutim to nisu bili Crnci. A, sami spartanci su vrv paleo balkanci ili mix. Obrni okreni Grci nisu Crnci.jel su Grci crnci?
Bitno je da nije bugar
Pa kakve veze? nije izmišljen u Kongu jbt.Podataka o izmišnjenom liku? Ok
Da, al čak i za ovo boldirano prvi put čujemMoguće je da imaju deo jedan deo naroda semitskog porekla, kao i nešto iz severne afrike, međutim to nisu bili Crnci. A, sami spartanci su vrv paleo balkanci ili mix. Obrni okreni Grci nisu Crnci.
To je u mojoj epigenetici, naime, prva lutka mi je bila crnkilja, od malenih nogu su me isprogramirali u rušiteljku belačke tradicije i subverzivni elementDa, ti si medj belcima ono sto je kendes medj crncima
ti si anomalijaTo nije tačno, ja na primer pripadam crkvi Beyonce, i rasista sam u korist Beyonce a bela sam
Zabo mu strelu u petu aka noz u ledjaNije, Paris je bugarin. Na kvarljaka ga pogodio u slabu tačku dok ovaj nije gledo, klasično bugarski.
Uvređotinati si anomalija
Radi se o istorijskim nagađanjima, mada genetika kaže da def imaju jedan deo.Da, al čak i za ovo boldirano prvi put čujem
šta znači pripadnik ?Moj drug je recimo jedan sjajan covek, medjutim svu mrznju koju ima usmerio je na makedonce jeri mu nisu dali da pisa na benziskoi kad se vracao s mora i od tad ih naziva pogrdnin imenima kao sto su pirocanac i pripadnik