B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dart Vejder kaze, pardoniram.

On je rekao "a zasto je rasizam nesto lose?"
Nije lose, ali ga treba konzumirati umjereno.
Izmedju cestitog negrida i trulog bijelca, uvijek cu se odluciti za cestitog negrida kao susjeda... cak i zidova.
Jedino sto ne bi mijesao rase... uglavnom.
Liberali se toliko zalazu za raznolikost, a kada im kazes da bi onda bilo najlogicnije da se svaka rasa drzi svoje, umjesto da se smuckamo u rasu bez glave i repa, propinju se na straznje noge.
Ja se ne zelim mijesati s drugom rasom, osim s bijelom.
Medjutim, ako bi upoznao osobu koja mi na spiritualnoj razini toliko odgovara, pa sve i da je Zidovka, bez razmisljanja bi se prepustio i imao potomstvo s takvom osobom.
Kazem, ako i kada bi upoznao, iako ima dovoljno bijelkinja na ovom svijetu, ali ukoliko bi ih Zidovka nadjacala, skruseno bi zamolio da bude moja.

Nije lose, ali ga treba konzumirati umjereno.
Izmedju cestitog negrida i trulog bijelca, uvijek cu se odluciti za cestitog negrida kao susjeda... cak i zidova.
Jedino sto ne bi mijesao rase.
Liberali se toliko zalazu za raznolikost, a kada im kazes da bi onda bilo najlogicnije da se svaka rasa drzi svoje, umjesto da se smuckamo u kasu bez glave i repa, propinju se na straznje noge.
Ja se ne zelim mijesati s drugom rasom, osim s bijelom.
Medjutim, ako bi upoznao osobu koja mi na spiritualnoj razini toliko odgovara, pa sve i da je Zidovka, bez razmisljanja bi se prepustio i imao potomstvo s takvom osobom.
Kazem, ako i kada bi upoznao, iako ima dovoljno bijelkinja na ovom svijetu, ali ukoliko bi ih Zidovka nadjacala, skruseno bi zamolio da bude moja.
Znaci ipak vrednujes i neke druge kvalitete, pominje se spiritualna razina, cestitost itd.

Pa nisam da se namece, i ja recimo u proseku najvise obracam paznju na belkinje, al mi simpa kad vidim da se ljudi mesaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back