- Poruka
 - 8.728

neki i pojedu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ввас борн то маке yоу хаппyњао, на ту сам и заборавила, моја омиљена тематика, цриес херселф то слееп и остало
Ovde se treba zaustavitej ti beli..shta tjesh u afriku
Ti ne prihvataš nijednu njegovu izjavu.Ma lozi nas, ne prezire, eto, nema pozitivnih osobina izgleda
Kako ne uvidjas taj trolovski vajbTi ne prihvataš nijednu njegovu izjavu.
1. Vuqler je genij
2. Koronanarod su kratkonogi žuti jazavci
3. Al-Yahood imaju nos
Nije lose, ali ga treba konzumirati umjereno.Dart Vejder kaze, pardoniram.
On je rekao "a zasto je rasizam nesto lose?"
Znaci ipak vrednujes i neke druge kvalitete, pominje se spiritualna razina, cestitost itd.Nije lose, ali ga treba konzumirati umjereno.
Izmedju cestitog negrida i trulog bijelca, uvijek cu se odluciti za cestitog negrida kao susjeda... cak i zidova.
Jedino sto ne bi mijesao rase.
Liberali se toliko zalazu za raznolikost, a kada im kazes da bi onda bilo najlogicnije da se svaka rasa drzi svoje, umjesto da se smuckamo u kasu bez glave i repa, propinju se na straznje noge.
Ja se ne zelim mijesati s drugom rasom, osim s bijelom.
Medjutim, ako bi upoznao osobu koja mi na spiritualnoj razini toliko odgovara, pa sve i da je Zidovka, bez razmisljanja bi se prepustio i imao potomstvo s takvom osobom.
Kazem, ako i kada bi upoznao, iako ima dovoljno bijelkinja na ovom svijetu, ali ukoliko bi ih Zidovka nadjacala, skruseno bi zamolio da bude moja.
Vraća se on 2024.Nedostaje mi Sosuke jbt... to je bio trol za primer
dotle ce ovaj brod da potone...Vraća se on 2024.
Kakav broddotle ce ovaj brod da potone...
ma zezam se, krsta...Kakav brod
A toma zezam se, krsta...
i ne može...A to
Ne može me više boleti patka
i njegaA to
Ne može me više boleti patka
uh, a tek ovo kasapljenje tradicije... da se stresešSvaki trend ima nesto pokiticko u sebi, i taj deo ne nervira, pogotovo ako to neko radi po agendi, al mi je u sustini ok da supermen i tarzan budu crnci ili arapi.
Koje tradicije?uh, a tek ovo kasapljenje tradicije... da se streseš
Kakav je Tarzan tradicija leba tiuh, a tek ovo kasapljenje tradicije... da se streseš
belih likova iz stripova, filmova, serijaKoje tradicije?