gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Како се посвађаш на киоску брзе хране уопште, шта
Ниси ми ставио кечап, дођи вамо маму ти јбм
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze navijaci Zvezde su ga napali:Како се посвађаш на киоску брзе хране уопште, шта
Је л му нису дали кечапKaze navijaci Zvezde su ga napali:
Kako se moglo čuti na mestu incidenta, Jovanović je tokom policijskog uvidjaja šutirao policijski automobil i tvrdio da su za sve krivi navijači Crvene zvezde za koje tvrdi da su ga napali.
Da, ali bi to toj logici Djilas trebalo da prolazi 80 puta gore i da se bije svaki dan, al ipak ne radi tomoguće je da se zatiče u zajebanim situacijama, jer je Čeda, a onda se sve otme kontroli i ima odjek kakav je logičan, jer je Čeda
Ali i različiti stilovi ponašalja su legitimniDa, ali bi to toj logici Djilas trebalo da prolazi 80 puta gore i da se bije svaki dan, al ipak ne radi to

Pa jer nije CedaDa, ali bi to toj logici Djilas trebalo da prolazi 80 puta gore i da se bije svaki dan, al ipak ne radi to

Moguce, al ovo mu je vec drugi slucaj u par meseci, mozda mu je koronka ostetila frontal lobeAli i različiti stilovi ponašalja su legitimni
Plus, Č izgleda kao da ima vrelu lejkersku krv, za razliku od Đ koji izgleda ima telesnu temp. 34,5![]()
mogutje, al nekako mi simpa ta cigla u izlog kao ljudska reakcija u stara dobra vremenaMoguce, al ovo mu je vec drugi slucaj u par meseci, mozda mu je koronka ostetila frontal lobe
Da, bar nije poslao nekog svog stakora da to uradi umesto njega, nego sa zenom ko vitez na belom konju u stara dobra vremenamogutje, al nekako mi simpa ta cigla u izlog kao ljudska reakcija u stara dobra vremena
Bukv nemam sta da dodamИдем крајем јуна на прославу двадесет година од мале матуре.
Момилу, можеш да почнеш, спремна сам.
meni dogodine 45Идем крајем јуна на прославу двадесет година од мале матуре.
Момилу, можеш да почнеш, спремна сам.

Свраћам у Београд по Динину куму па идемо заједно, хехе. Направи листу питања ако имаш. :мргреен:Bukv nemam sta da dodam
Буквално немам шта да додам.meni dogodine 45
bukvБуквално немам шта да додам.
Jao bozee, sad mi je amigdala trenutno podivljala, al reci cu kad se setimСвраћам у Београд по Динину куму па идемо заједно, хехе. Направи листу питања ако имаш. :мргреен: