eveline
Elita
- Poruka
- 23.014
e, ne znam, zato se i pitamTeško, baš teško. Jedino ako podrazumevaš Čeda= iskompleksirani ološ, snob, wanabe opasan, i uvek u bulji mafije koja god da je
onda je očekivano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, ne znam, zato se i pitamTeško, baš teško. Jedino ako podrazumevaš Čeda= iskompleksirani ološ, snob, wanabe opasan, i uvek u bulji mafije koja god da je
onda je očekivano
Da, "korona".Moguce, al ovo mu je vec drugi slucaj u par meseci, mozda mu je koronka ostetila frontal lobe
Nije tako u stvarnostiŠta nije tako. Samohrane majke su vrlo Neatraktivne za LTR, fakti.
I to potpuno zasluženo
Kritikovao je tvog ambasadora Bocara Harčenka na TV, možda je tu objašnjenje zašto se huligansko dobacivanje desiloDa, "korona".

U tom trenutku u Beogradu uopšte nije bilo navijača Crvene Zvezde, zbog ranije preuzetih obaveza.Kritikovao je tvog ambasadora Bocara Harčenka na TV, možda je tu objašnjenje zašto se huligansko dobacivanje desilo
Ja sam popio kafu iz automata na punpi, osetio sam se mocno kao svarceneger kad sedne na motor i kaze al bi bekNije zvonio alarm, ustala u pola 7
Isprosipala se kafom iz termos solje na stanici![]()
Da, ili kako bi Jung rekaoh: kada si sposoban da u sebi držiš tenziju suprotnosti
Bravo, to znači da će ti dan biti odličan ako iskoristiš taj loš start da se fokusiraš na dobar ostatak, tj da držiš tenziju suprotnostiNije zvonio alarm, ustala u pola 7
Isprosipala se kafom iz termos solje na stanici![]()
Koristiš li zaštitnički faktorsuncham se na klupici i pijem neki icepresso..avi?
i to sam zaboravioKoristiš li zaštitnički faktor

Sve je to odlično!Jedva sam napunila telefon.
Stolica mi se "izduvava"![]()