- Poruka
- 85.826
msm realno ja ne pijem ne pusim ne drogiram se i ne bludnicim
i ne izlazim da sve to ne bi radio
a koje je vase opravdanje
i ne izlazim da sve to ne bi radio
a koje je vase opravdanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim da spavam kad mi se spavaako, čemu to uopšte
Nema uspešnog biznisa bez metafizičkih principa, što misliš da Ročildi i ostali svake subote igraju Eyes wide shut i toDa jbte bog, i to sam krajickom oka registrovao, al mi nije doprelo do mozga jos.. sve nekako zelim da verujem da je dzeg surovi kapitalista koji poseduje korporacije i ne dozvoljava radnicima da idu na vc nego pisaju u pelene, i onda mi se spirit ne uklapa u to
FuuuuujI ja tebe![]()
Kakav ratmsm sprema se rat ljudimoi
eo ja kazem pajte da vidite
Da, a mozda špirit dolazi kasnije, kad se toliko obogatis da ti materijalna horizontala postane dosadnah jer si popaso sve sto u njoj obitavaNema uspešnog biznisa bez metafizičkih principa, što misliš da Ročildi i ostali svake subote igraju Eyes wide shut i to
gadanKakav rat
I tebi se dopada Rast Kol vidimarealno me bk
evolucija je otisla u krivom smeru
sve je zrelo za apokalipsu
Ma ne može uopšte, jer money flow = chi flowDa, a mozda špirit dolazi kasnije, kad se toliko obogatis da ti materijalna horizontala postane dosadnah jer si popaso sve sto u njoj obitava
Nema uspešnog biznisa bez metafizičkih principa, što misliš da Ročildi i ostali svake subote igraju Eyes wide shut i to
ja imam firmu za izvodjenje gradjevinskih radovaNema veze ako bude rata, ja imam dve crnomarketabilne veštine: krečelje i šivenje