- Poruka
- 55.168
Ako mi nekad neko kaze izgledas dobro za svoje godine 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
straviška
jedan poznanik se bio istripovao da će mali kućni aparati, koje njegova žena non-stop dokupljuje, da ih na kraju pojure po kućiZnate sta bi bio carski zavrsetak cele ove price, da usisivac, ves masina, mikrotalasna etc, razviju svest, ujedine se i sve nas lepo potamane
Ја још нисам прву : (Dobro lako je vama ja moram da pravim kafu 4
Puno obaveza danas, pa ustanem u 5 etc.Ја још нисам прву : (
Ма и ја сам будна од 5:30 ал не стигох кафу.Puno obaveza danas, pa ustanem u 5 etc.
Sad već guzim Noisette milku od 270 žrama
Gde je onaj tiganjmadam kafa..you look good for your age
Možda da probaš tablete kofeina, da ne trošiš i to vremePuno obaveza danas, pa ustanem u 5 etc.
Sad već guzim Noisette milku od 270 žrama
Nick Bostrom je rekao, osvrćući se na veštačku inteligenciju: "Neke stvari radimo zarad njih samih. Mislim, ako pijemo čaj ili šetamo parkom, onda nema veze da li neki veštački intelekt može Brže da šeta parkom."Možda da probaš tablete kofeina, da ne trošiš i to vreme
ItwassajokeNick Bostrom je rekao, osvrćući se na veštačku inteligenciju: "Neke stvari radimo zarad njih samih. Mislim, ako pijemo čaj ili šetamo parkom, onda nema veze da li neki veštački intelekt može Brže da šeta parkom."
Sta ti nije jasno?