момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.239
Ma salin se, ja sam prvi koji nema pravo da ti zamjeri sto se ne kacisne nego treba da se kacim ovde posle snejk haha, nema sanse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma salin se, ja sam prvi koji nema pravo da ti zamjeri sto se ne kacisne nego treba da se kacim ovde posle snejk haha, nema sanse
Sto bacas?Šijem cegere i rukavice koje posle bacim u reciklažni kontejner, lol
Spremam se za ozbiljnije, tipa čipkani veš
Moze jedan na biksiJao, jedan drti dens na kisi, pa to bi bilo predivno
Pa ne sviđaju mi se za nošenje, šijem od nekog spašenog mebl štofa, nek idu na reciklažuSto bacas?
zato sto je crnMeđutim, fotografija Arčija izazvala je brojne negativne komentare s obzirom na to da se dečaku ne vidi lice.
„Zašto ne pokazujete njegovo lice? To je vrlo čudno“, „Srećan rođendan, Arči. Bilo bi lepo da povremeno vidimo tvoje lice“, „Molite nas da doniramo u njegovu čast, a nećete ni da pokažete njegovo lice“, „Možemo li da vidimo njegovo lice, to može da bude bilo ko“, samo su neki od komentara ispod objave.
Ohhhh, mukice male, oni cu ce iznervirali
Ne verujem da je to razlog zasto mu nisu pokazali licezato sto je crn
nznm, pokusavam da razmisljam kao anxiozna ljubiteljka britanske krune sto nisamNe verujem da je to razlog zasto mu nisu pokazali lice
Da posetim svoju tetku koja živi na planiniGde ides
nisam gledala mada sam cula da je dobarKod Opre su pominjali rasizam koji postoji u kraljevskoj porodice, tako da to nije sigurno, nego su ljudi stokah, u svemu ce da nadju nesto
Ni ja, samo iseckenisam gledala mada sam cula da je dobar
Poyy je, a sto ides bajsom, jeri se to namerno samomucis?Da posetim svoju tetku koja živi na planini
Na tom principu radi onaj Izvor MladostiSve sam počela da tumačim uz pomoć chi-ja, neki profesori stvarnosti kažu da je to jedina stvarna valuta
jedan lik kog samo poznavala tokom studija bi znao da kaze da mu se sjebao chi kad ga pitas kako jeTipa, postoji chi hoarding, kada gomilaš mnogo, i onda neće novi priliv dok ne rasteretiš zalihe
Poyy je, a sto ides bajsom, jeri se to namerno samomucis?
Da, ali me sad zanimaju transakcije uz pomoć njNa tom principu radi onaj Izvor Mladosti