stugots
Čovek
- Poruka
- 37.301
Мислим, ништа против ћирила, волим га љуби брат, пишем ћирилом у рл, ал отежавате ми претраге
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako pocnes i eng na cirilu, dovesces u pitanje moju orijentacijuЈел ме доживљавате као већи ауторитет кад пишем ћирилом?
Ako pocnes i eng na cirilu, dovesces u pitanje moju orijentaciju
Mhm, sva sreca.Тое Стркијев фазон, не могу ја то, збуњује ме
rukuju se rukuu
Nisi citao Kala Drogoa, kakav je to biser, sto rece neko na filmu, sa prekodrinskog olimpa srbstvaЈа кад читам Носфија и Победоносцева истрипујем се да треба да станем у став мирно
Nisi citao Kala Drogoa, kakav je to biser, sto rece neko na filmu, sa prekodrinskog olimpa srbstva
Pazi kakav odg doticnomКако не, читао сам га и на политици и на историји, пише и на кошарци.
Кошарка му најбоље иде
Još kada bi Mičel naglo ozdravio, veselje!Zion je slomio domali prst i moje nade za titulu u fantaziju![]()
Pazi kakav odg doticnom
Poruka u temi "Quo vadis, Aida" https://forum.krstarica.com/threads/quo-vadis-aida.923857/post-42394504
Još kada bi Mičel naglo ozdravio, veselje!
Kažu da je onaj naš junak što je klepio samuraja 1 na 1 iskoristio priliku kada mu se samuraj poklonio.Да удараш по рањенику који је остао без удова, јел то то јунаштво и чојство?
Zaljubila sam se instant cim sam ovo procitalaАух, веома софистициране увреде, замишљам овог лика као циничног енглеског племића који изгледа као Џон Клиз