B I I X I I I + 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre toga je bio koristan protiv SNS (koji se tada zvao SRS).

U stvari seti se da je preko Trojanskog Konja iz Koštunića, 2000. godine i smenjen SNS (koji se tad zvao SPS).
Samo za to je bio koristan, a posle je odmah doneo vise stete nego koristi. Nedavno sam gledala serija Insajder o ubistvu Djindjica. Kostunica je postao smetnja svakom progresu jos od kad su hapsili Milosevica, pa posle Legija i sve ostalo. On je bio ta kljucna spona zbog koje se lustracija nikad nije desila vrvt

Samo za to je bio koristan, a posle je odmah doneo vise stete nego koristi. Nedavno sam gledala serija Insajder o ubistvu Djindjica. Kostunica je postao smetnja svakom progresu jos od kad su hapsili Milosevica, pa posle Legija i sve ostalo. On je bio ta kljucna spona zbog koje se lustracija nikad nije desila vrvt
Ali i u periodu 2003-2007. je bio od koristi, jer mnogi su rekli: "OK Nisam ja sad za ponovne ratove i sl, ali ne mogu da glasam za Dinkića! Moraću za radikale!"

Onda ga mi prevarimo: "Bez brige, glasaj za DSS. Na taj način ostaješ patriJota, a nema rata."

I onda se posle toga oformi koalicija DSS-G17 i tako mi iz G17 upravljamo državom kao Voltron

Ali i u periodu 2003-2007. je bio od koristi, jer mnogi su rekli: "OK Nisam ja sad za ponovne ratove i sl, ali ne mogu da glasam za Dinkića! Moraću za radikale!"

Onda ga mi prevarimo: "Bez brige, glasaj za DSS. Na taj način ostaješ patriJota, a nema rata."

I onda se posle toga oformi koalicija DSS-G17 i tako mi iz G17 upravljamo državom kao Voltron
Dakle, u Serbiji nema sanse da na vlasti bude neko ko nije patrijotska opcija? To je tako mracna slika.

Otvori se tema o nasilju nad zenama, sofke napise post u kojem manje vise direktno optuzi zene da same biraju nasilnike, ja post prijavim kao sraman, moderatorka kaze da je njoj to sve kako treba i post ostavi. Eto zasto prijavljivanje ne funkcionise.
Nemoj ulaziti na te teme, to je strategija koja se meni pokazala najboljom po psihičko zdravlje, pusti ih da se sami/e valjaju u psihoizmetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back