- Poruka
- 21.197
Naglo je zaokrenuo 2008, izjavivši da ga EU ne interesuje i da je Kazahstan majka.Sta mislis o kostunici, nikad te nisam pitala?
Od tada sam protiv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naglo je zaokrenuo 2008, izjavivši da ga EU ne interesuje i da je Kazahstan majka.Sta mislis o kostunici, nikad te nisam pitala?
Tek od tada? Au, sad sam razocmaranaNaglo je zaokrenuo 2008, izjavivši da ga EU ne interesuje i da je Kazahstan majka.
Od tada sam protiv
Pre toga je bio koristan protiv SNS (koji se tada zvao SRS).Tek od tada? Au, sad sam razocmarana
Samo za to je bio koristan, a posle je odmah doneo vise stete nego koristi. Nedavno sam gledala serija Insajder o ubistvu Djindjica. Kostunica je postao smetnja svakom progresu jos od kad su hapsili Milosevica, pa posle Legija i sve ostalo. On je bio ta kljucna spona zbog koje se lustracija nikad nije desila vrvtPre toga je bio koristan protiv SNS (koji se tada zvao SRS).
U stvari seti se da je preko Trojanskog Konja iz Koštunića, 2000. godine i smenjen SNS (koji se tad zvao SPS).
Ali i u periodu 2003-2007. je bio od koristi, jer mnogi su rekli: "OK Nisam ja sad za ponovne ratove i sl, ali ne mogu da glasam za Dinkića! Moraću za radikale!"Samo za to je bio koristan, a posle je odmah doneo vise stete nego koristi. Nedavno sam gledala serija Insajder o ubistvu Djindjica. Kostunica je postao smetnja svakom progresu jos od kad su hapsili Milosevica, pa posle Legija i sve ostalo. On je bio ta kljucna spona zbog koje se lustracija nikad nije desila vrvt
Dakle, u Serbiji nema sanse da na vlasti bude neko ko nije patrijotska opcija? To je tako mracna slika.Ali i u periodu 2003-2007. je bio od koristi, jer mnogi su rekli: "OK Nisam ja sad za ponovne ratove i sl, ali ne mogu da glasam za Dinkića! Moraću za radikale!"
Onda ga mi prevarimo: "Bez brige, glasaj za DSS. Na taj način ostaješ patriJota, a nema rata."
I onda se posle toga oformi koalicija DSS-G17 i tako mi iz G17 upravljamo državom kao Voltron
Da, čim je u stvari Vo. Koštunica izdao demokratski blok, odmah su se Slobisti vratiliDakle, u Serbiji nema sanse da na vlasti bude neko ko nije patrijotska opcija? To je tako mracna slika.
Da, totalna court jester energijaSto volim ove macke kad izadju pred pit bula neustrasivo
Da, nema, osim ako nisu intervenisale neke vise (Zapadne) sile ili se preko neke koalicije uvali eventualnoDakle, u Serbiji nema sanse da na vlasti bude neko ko nije patrijotska opcija? To je tako mracna slika.
Ders ej pleni of riznsOd juce sam tuzna a danas sam i nemirna...i nemam pojma zasto
Nemoj ulaziti na te teme, to je strategija koja se meni pokazala najboljom po psihičko zdravlje, pusti ih da se sami/e valjaju u psihoizmetuOtvori se tema o nasilju nad zenama, sofke napise post u kojem manje vise direktno optuzi zene da same biraju nasilnike, ja post prijavim kao sraman, moderatorka kaze da je njoj to sve kako treba i post ostavi. Eto zasto prijavljivanje ne funkcionise.
Dal si stvarno to uradila? Ahahhaha, carskiU foto radnji, štampam bumerske suze na šolji, kaže dečgo moraću da dodam još ovih suza (zbog dimenzija šolje), od blama tonem u masku, navukla je preko očiju
Da, evo čekam jeDal si stvarno to uradila? Ahahhaha, carski
svejedno, "ći" ostajeMa parodija je kao, mada nije Nikolaj izgovarao mnogo manje odurne stvari
Evo i ovaj mi je sjajan
Ima jos par tvitova tog tipa, procitai ako hocessvejedno, "ći" ostaje![]()
I posle ja gatekeeperMeni je jako bitno da mi ovde na forumu ostanemo rigorozni i maks konzervativni po pitanju dopustanja mogucnosti da neko dobije drzavljanstvo Bixi world-a