- Poruka
- 8.728
shta oni misle tj planiraju..tje pojedemo svi albinosi
pa tje posle da budemo svi crni
pa tje posle da budemo svi crni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osim što ništa ne razumem ovu groznu rečenicu, trajno će mi ostati "ći" kao poremećaj u mozgu
Scucurio sam se ko fetus od smijanja
Ma parodija je kao, mada nije Nikolaj izgovarao mnogo manje odurne stvariosim što ništa ne razumem ovu groznu rečenicu, trajno će mi ostati "ći" kao poremećaj u mozgu
Jel nešto znači kad neko postavi Granu Od Drveta na parking mesto?da vidim chime tjesh da odesh
sakrio sam ti kljuchevi
Da, moidi su buljom.Moram da prestanem da buljim u žene na ulicama
Ali ne mogu, mnogo mi se sviđaju i mnogo ih volim
Ne, to je bila baš tuča, Čada je zadobio modriceCekaj, dal je Ceda stvarno razbio izlog zato sto mu neko rekao da ima manje glasaca nego ponco restorana ili je to zajebantzija, ja evo jos ne mogu da verujem
linkNe, to je bila baš tuča, Čada je zadobio modrice
Ne primetim razliku, on je oduvek bio malko crn xixiBio je na Šovljanskom sinoć
Tad je jos bio mladi teksvrseni student sa idealima, sad je... pa nzm.Od lika koji je jedini imao petlju da se izlozi i uhapsi milosevica, do ovoga - kako se nekome to desi?
Moja fantazija je da održim okrugli sto s njim, i da mu pokažem gde greši u filozofiji i zašto Marijan Rističević nije genijOd lika koji je jedini imao petlju da se izlozi i uhapsi milosevica, do ovoga - kako se nekome to desi?
Sta mislis o kostunici, nikad te nisam pitala?Moja fantazija je da održim okrugli sto s njim, i da mu pokažem gde greši u filozofiji i zašto Marijan Rističević nije genij