- Poruka
- 13.303
Крв хришћана је на твојим рукама, наравно да ћеш горети ко и сви левичари, либтранди и травоједи.
opet lopov vice drz te lopova..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Крв хришћана је на твојим рукама, наравно да ћеш горети ко и сви левичари, либтранди и травоједи.

ma sta me briga ko je a ko nije terorista medju njima sama ideja ovih seoba je monstruozna i jedini koji ce nahebati su obicni ljudi, mi ali i te budale koje misle da ih u eu ceka besplatan rucak
То каже неко ко је крвавих руку јер је подржавао исламисте и тиме допринео маскру који је тек један од наредних.opet lopov vice drz te lopova..![]()
Obicni ljudi biraju politicare koji izazivaju ratove na Bliskom istoku. To ti ne smeta, i nije ti smetalo godinama, a smeta ti kada uzvrate udarac.
cuti bre samo se blamiras
Пре десетак година су на Новој Гвинеји домороци појели неке секташке вегане, кажу да никад ништа укусније нису јели!!!bice ti mrznja kad te budu okreli na raznju

bice ti mrznja kad te budu okreli na raznju

e tako su i srbe zbog par idijota prozvali ljudozdere..da li si si ljudozderka andrijana..![]()
Ne blamiram se nego si nesposobna odgovoriti na pitanje. Upecana si takoreci u svojoj mrznji prema ljudima druge boje koze.
- - - - - - - - - -
Draza ti kokosova krema za kozu od ljudskog zivota. Zapadni model zene koji se skrenuo sa puta ljudskih vrednosti.

Oh bravo wizarde, njemu si nasao da odgovaras samo zato jer te nije stego vec se svadja sa tobom, pa ti je tako lakse, od iole ozbiljnih pitanja bezis.
Pa da razjasnimo jos nesto, jel manipulises ovde. Ja nigde nisam napisao da si ti Islamofob, vec da, verovatno nesvesno, siris Islamofobiju. Ti sam kazes da to ne radis, ti sam si napisao da ne mislis da su svi isti, i onda opet, po ko zna koji put, stavis nesto gde ih sve prikazujes istima, dakle hteo ti ili ne siris Islamofobiju.
Da ponovim jos jednom, ako mi kojii smo pomagali na bilo koji nacin migrantima imamo krvi na rukama, imas i ti za sve lose sta se desava nevinim ljudima, imas krv za onu pretucenu trudnicu iz Somalije
Slazes li se sa mnom? Vrede li tvoji kriterijumi za sve, ili ih ignorises kad si ti u pitanju?
То су погубљени ликови, манипуланти и људи с чудним психологијама, рецимо травојед врхунац активности има после поноћи јер не може да спава услед дефицита витамина Б-12.kao humanista bla, bla, bla ali ga provalili krv nije voda ne moze se to sakriti![]()
Ne blamiram se nego si nesposobna odgovoriti na pitanje. Upecana si takoreci u svojoj mrznji prema ljudima druge boje koze.
Draza ti kokosova krema za kozu od ljudskog zivota. Zapadni model zene koji se skrenuo sa puta ljudskih vrednosti.
Sa muslimanima ili bez, ocito da pucate ekonomski, prognoze za naredne decenije su sumorne. Alli gledaj to sa pozitivne strane, priroda uvek sebe dovodi u ravnotezu.
Ne.
Vrijede isti kriteriji za sve.
Skrati taj post..pitaj sto te tocno zanima pa da ti odgovorim.
Pitaj tocno sto te zanima.
Obicni ljudi biraju politicare koji izazivaju ratove na Bliskom istoku. To ti ne smeta, i nije ti smetalo godinama, a smeta ti kada uzvrate udarac.
Nista odredjeno, post je postavljen i to je to, ti stavljas i vece postove samo sto je kod tebe sve CP, kod mene nije, vodili smo raspravu, ja sam te ispostovao kao sagovornika, jednostavno ili se slozi pa ispricaj, ili opovrgni sta sam napisao, jednostavno je, znas valda kako forum funkcionise
Pitat cu te ponovo (i zadnji put). Pitaj sto te tocno zanima i odgovorit cu ti.
Ja ne vidim sto bi trebao odovoriti u tvom postu.
Prema tome, pitaj sto zelis ili smo zavrsili o tome.
Pa šta predlažeš, verovatno je treba silovati, to je ionako univerzalni lek koji ti i ovi tvoji prepisujete za žene druge vere.
Maske su pale, dosta smo se dugo i folirali.
мени само смета што пролазе кроз нашу земљу у том џихаду.
Ja tebi pisem poslednji put da se na bedan nacin izvlacis. Post ti je tamo pa procitaj. Tamo sam ti napisao neke stvari koje se ne slazu sa onim sta ti pises, mozes lii ti to opovrgnuti ili ne? Sta se pravis blesav, znas kako forum funkcionise. Ti recimo kazes da ih ne trpas sve u isti kos, ja ti tamo dokazujem da upravo to radis. I ima tamo toga koliko oces, u cemu je problem? Nemas dovoljno mozdanih celija da procitas malo dulji post? Bas toliko si zaglibeo u citiranju tudjeg misljenja da ne znas vise od par prosto prosirenih recenica da sam smislis, u cemu je problem?