Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma sta me briga ko je a ko nije terorista medju njima sama ideja ovih seoba je monstruozna i jedini koji ce nahebati su obicni ljudi, mi ali i te budale koje misle da ih u eu ceka besplatan rucak

Obicni ljudi biraju politicare koji izazivaju ratove na Bliskom istoku. To ti ne smeta, i nije ti smetalo godinama, a smeta ti kada uzvrate udarac.

kakve su to izbeglice kojima su sva vrata otvorili da stignu tamo gde su naumili kako im neko ne organizova prevoz do amerike ili britanije a ni kuvajt i saudijska arabija nisu za bacanje

- - - - - - - - - -

Obicni ljudi biraju politicare koji izazivaju ratove na Bliskom istoku. To ti ne smeta, i nije ti smetalo godinama, a smeta ti kada uzvrate udarac.

cuti bre samo se blamiras

Ne blamiram se nego si nesposobna odgovoriti na pitanje. Upecana si takoreci u svojoj mrznji prema ljudima druge boje koze.

- - - - - - - - - -

Draza ti kokosova krema za kozu od ljudskog zivota. Zapadni model zene koji se skrenuo sa puta ljudskih vrednosti.

Pa šta predlažeš, verovatno je treba silovati, to je ionako univerzalni lek koji ti i ovi tvoji prepisujete za žene druge vere.

Maske su pale, dosta smo se dugo i folirali.

Oh bravo wizarde, njemu si nasao da odgovaras samo zato jer te nije stego vec se svadja sa tobom, pa ti je tako lakse, od iole ozbiljnih pitanja bezis.

Pa da razjasnimo jos nesto, jel manipulises ovde. Ja nigde nisam napisao da si ti Islamofob, vec da, verovatno nesvesno, siris Islamofobiju. Ti sam kazes da to ne radis, ti sam si napisao da ne mislis da su svi isti, i onda opet, po ko zna koji put, stavis nesto gde ih sve prikazujes istima, dakle hteo ti ili ne siris Islamofobiju.

Da ponovim jos jednom, ako mi kojii smo pomagali na bilo koji nacin migrantima imamo krvi na rukama, imas i ti za sve lose sta se desava nevinim ljudima, imas krv za onu pretucenu trudnicu iz Somalije

Slazes li se sa mnom? Vrede li tvoji kriterijumi za sve, ili ih ignorises kad si ti u pitanju?

Ne.

Vrijede isti kriteriji za sve.

Skrati taj post..pitaj sto te tocno zanima pa da ti odgovorim.

Pitaj tocno sto te zanima.

kao humanista bla, bla, bla ali ga provalili krv nije voda ne moze se to sakriti:sad2:
То су погубљени ликови, манипуланти и људи с чудним психологијама, рецимо травојед врхунац активности има после поноћи јер не може да спава услед дефицита витамина Б-12.

Ne blamiram se nego si nesposobna odgovoriti na pitanje. Upecana si takoreci u svojoj mrznji prema ljudima druge boje koze.

Draza ti kokosova krema za kozu od ljudskog zivota. Zapadni model zene koji se skrenuo sa puta ljudskih vrednosti.

Sa muslimanima ili bez, ocito da pucate ekonomski, prognoze za naredne decenije su sumorne. Alli gledaj to sa pozitivne strane, priroda uvek sebe dovodi u ravnotezu.

Jesi nas zavlačio neko vreme ali konačno je svako u "svom prirodnom dresu"

Dobro je Kamael, odradiše ovi tvoji u Parizu vrlo ozbiljnu akciju, samo nemoj posle da bude kukanja kad to krene da iskijava na nos.
I ono, poštedi nas lamentiranja o ljudskim pravima i prozivanja da smo ksenofobni, jasno je ko je ko i šta je šta.

Ako je čovek sa pasoša zaista terorista koji se razneo kod stadiona onda je direktno odgovoran za ranjavanje nekoliko Srba.
Mi njemu u Preševu, hranu, vodu i prevoz za EU a on nama bombom u Parizu vratio.dug, lepo, lepo ...

SIRIJSKA putovnica koju je policija pronašla na mjestu terorističkog napada u Parizu izdana je na ime Ahmad alMohammad, na tražitelja azila koji se kretao balkanskom rutom, potvrdio je grčki ministar Yiannis Mouzalas, prenosi AFP.

Mouzalas kaže kako je 25-godišnjak registriran na otoku Leros 3. listopada napustio zemlju na nepoznat datum te da je zadnji put registriran u Hrvatskoj prošlog mjeseca.
"Ovo je osoba o kojoj su nas pitali iz francuske policije", rekao je na press konferenciji.

Francuski izvori tvrde kako to ime nije poznato njihovoj antiterorističkoj službi.

AFP prenosi srpski Blic, koji je ranije objavio fotografiju koja pokazuje sirijsku putovnicu izdanu na ime Ahmada alMohammada, koji je proputovao cijeli Balkan, odnosno balkansku izbjegličku rutu.
U službenoj izjavi sprskog ministra unutarnjih poslova navodi se da je putovnica nedavno registrirana u Preševu, gdje je alMohammad službeno zatražio azil.
"Pokazalo se da su njegovi podaci sukladni podacima osobe koja je 3. listopada identificirana uGrčkoj. Nije bilo Interpolove tjeralice izdane na ime te osobe", rekao je ministar.

Putovnica nađeno kraj tijela jednog od terorista

Podsjetimo, francuska je policija rekla kako je putovnica pronađena u blizini tijela jednog od napadača. Francuski izvor za AFP je potvrdio da je putovnica pronađena u blizini Stade de France bila izdana na ime Ahmad alMohammad.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić večeras je u Dnevniku Nove TV potvrdio da je Hrvatska dostavila podatke o osobi koja je sudjelovala u pariškom pokolju od petka 13.

"Prerano je govoriti o svim podacima koje ćemo podijeliti s Francuzima, ono što je istina, slika koju su objavili mediji odgovara slici koju je hrvatska policija napravila 8. listopada. Mi smo tu informaciju odmah podijelili s Francuzima i ne pada nam na pamet da skrivamo nešto o tome. Ta je osoba prošla kroz Grčku, Makedoniju, Srbiju i Hrvatsku na putu prema Europi," rekao je ministar i dodao da je Hrvatska spremna odgovoriti na sve zahtjeva iz Francuske.

Ostojić je ocijeni i da postoji mogućnost radikalizacije izbjeglica koje ulaze u EU.

"Kao što govore u Njemačkoj, islamisti koji su tamo pokušavaju radikalizirati izbjeglice. Naravno da među tisućama ljudi može biti osoba koje se mogu radikalizirati, što potvrđuje i ovaj tragičan događaj jer se čini da su pojedinci (koji su sudjelovali u napadu) radikalizirani relativno brzo," rekao je.

Hrvatska nije 100 posto sigurna

Uslijedio je prilog u kojem je član HDZ-a ponovio da je "zemlja izložena riziku i da sustav nacionalne sigurnosti mora razmišljati o najcrnjim scenarijima i spriječiti da do njih dođe".
Gledište da postoje propusti u sigurnosti je ponovio i predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.
"Teško je očekivati da ISIL neće progurati svoje teroriste, članove svoje skupine u izbjegličkom valu, to se i obistinilo. Ja sam i sam bio prognanik, ja suosjećam s tim ljudima, ali mislim da bi Hrvatska trebala više misliti na nacionalnu sigurnost," rekao je.

Ministar Ostojić je odbacio navedene primjedbe.
"Strože kontrole ne može biti, izbjeglice imaju samo jedan ulaz u RH, a očekujemo i da Frontex pomogne u registraciji. Jedini prihvatni centar je Slavonski Brod i on je potpuno pod video nadzorom, neka oni koji su zabrinuti dođu vidjeti 'security check' koji tamo radimo. Ovi argumenti jednostavno ne stoje, niti generalizacije, na to je upozorio i predsjednik Europske komisije Juncker."
Ipak, Ostojić je na kraju razgovora rekao da Hrvatska ne može biti 100 posto sigurna, ali i da ne treba širiti paniku.
"Istina je, to su i moje riječi, Hrvatska ne može biti 100 posto sigurna od terorizma, ali je važno istaknuti sljedeće; sigurnosni sustav, vidljiv ili ne, radi apsolutno sve na sigurnosti naših građana. Jako je važno da imamo povjerenje u naše institucije, nema smisla širiti paniku i histeriju. Dakako, ja ne mogu kazati nemojte se bojati, ali s druge strane mi moramo spriječiti da teroristi unesu strah u naše živote, jer je to njihov cilj i ono što žele."

Amanpour: terorist je u EU ušao kao sirijski izbjeglica

U međuvremenu, CNN-ova novinarka Christiane Amanpour javlja da je jedan od trojica samoubojica ispred Stade de France na grčki otok Leros stigao 3. listopada među brojnim izbjeglicama iz Sirije.
Pozivajući se na neimenovanog francuskog senatora, ona piše da se muškarac predstavio kao Sirijac s imenom Ahmad al Mohammad i da je prema novom, izvanrednom postupku, dobio putovnicu ili sličan dokument u vrlo kratkom roku.
Muškarac je nakon dolaska na Leros proputovao Makedoniju, Srbiju i Hrvatsku, rekla je Amanpour i dodala da otisci prstiju uzeti s mjesta samoubilačkog napada odgovaraju otiscima uzetima tijekom registracije na Lerosu. Dvojica drugih samoubojica ispred stadiona su imala lažne turske putovnice, navodi CNN.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sirijska-putovnica-pripada-almohammadu-posljednji-put-registriranom-u-hrvatskoj-ostojic-bez-panike/856109.aspx

Ne.

Vrijede isti kriteriji za sve.

Skrati taj post..pitaj sto te tocno zanima pa da ti odgovorim.

Pitaj tocno sto te zanima.

Nista odredjeno, post je postavljen i to je to, ti stavljas i vece postove samo sto je kod tebe sve CP, kod mene nije, vodili smo raspravu, ja sam te ispostovao kao sagovornika, jednostavno ili se slozi pa ispricaj, ili opovrgni sta sam napisao, jednostavno je, znas valda kako forum funkcionise

Nista odredjeno, post je postavljen i to je to, ti stavljas i vece postove samo sto je kod tebe sve CP, kod mene nije, vodili smo raspravu, ja sam te ispostovao kao sagovornika, jednostavno ili se slozi pa ispricaj, ili opovrgni sta sam napisao, jednostavno je, znas valda kako forum funkcionise

Pitat cu te ponovo (i zadnji put). Pitaj sto te tocno zanima i odgovorit cu ti.

Ja ne vidim sto bi trebao odovoriti u tvom postu.

Prema tome, pitaj sto zelis ili smo zavrsili o tome.

Igraće konzole Playstation 4 pronađene su gotovo u svim stanovima pretresenima nakon napada u Parizu.

To je jedan od razloga zbog kojeg istražitelji sumnjaju kako je on-line komunikacija i koordinacija napadača odrađena preko PlayStation Networka, servisa za mrežno igranje na PlayStationu.

Analitičari tvrde da je komunikaciju u mrežnim igrama teže nadzirati od e-maila i aplikacija poput WhatsUpp-a.

Eksploziv izradili od proizvoda iz supermarketa?

Poslednja izmena od moderatora:
Pitat cu te ponovo (i zadnji put). Pitaj sto te tocno zanima i odgovorit cu ti.

Ja ne vidim sto bi trebao odovoriti u tvom postu.

Prema tome, pitaj sto zelis ili smo zavrsili o tome.

Ja tebi pisem poslednji put da se na bedan nacin izvlacis. Post ti je tamo pa procitaj. Tamo sam ti napisao neke stvari koje se ne slazu sa onim sta ti pises, mozes lii ti to opovrgnuti ili ne? Sta se pravis blesav, znas kako forum funkcionise. Ti recimo kazes da ih ne trpas sve u isti kos, ja ti tamo dokazujem da upravo to radis. I ima tamo toga koliko oces, u cemu je problem? Nemas dovoljno mozdanih celija da procitas malo dulji post? Bas toliko si zaglibeo u citiranju tudjeg misljenja da ne znas vise od par prosto prosirenih recenica da sam smislis, u cemu je problem?

pitanje godine!!

gdje cete biti za novo godinu 2016? ja nemam jaja da idem u beograd ili beč.....
1.1.2016- 1+1+2+1+6 -.- 11 ovo je iluminatska cifra ali svi migrani kaze da su rojeni 1.1. a merklova kaze da ce biti sukobi na balkanu. ejjeje

Pa šta predlažeš, verovatno je treba silovati, to je ionako univerzalni lek koji ti i ovi tvoji prepisujete za žene druge vere.

Maske su pale, dosta smo se dugo i folirali.

Ostao sam bez cigara, idi do kioska i donesi.

мени само смета што пролазе кроз нашу земљу у том џихаду.

Zemlja nije nasa, mi smo samo gradjani ove zemlje. Vecinsko vlasnistvo poljoiprivrednih dobara u Srbjiji je tajkunsko.

Ja tebi pisem poslednji put da se na bedan nacin izvlacis. Post ti je tamo pa procitaj. Tamo sam ti napisao neke stvari koje se ne slazu sa onim sta ti pises, mozes lii ti to opovrgnuti ili ne? Sta se pravis blesav, znas kako forum funkcionise. Ti recimo kazes da ih ne trpas sve u isti kos, ja ti tamo dokazujem da upravo to radis. I ima tamo toga koliko oces, u cemu je problem? Nemas dovoljno mozdanih celija da procitas malo dulji post? Bas toliko si zaglibeo u citiranju tudjeg misljenja da ne znas vise od par prosto prosirenih recenica da sam smislis, u cemu je problem?

Izgleda da je i kod tebe neki blagi poremecaj kao kod Minga i Libara... cemu ovo lupanje decko? Mislis ako nakuckas milion karaktera da to ima bilo kakvog efekta na bilo sta? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back