Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ni ne kazem da postoji obveza, i opet ja se sa tobom slazem, a iznimno mi je licemerno da SAD i UK ne primaju migrante, medjutim pogledaj realno sve.

Nemacka vice dobrodosli su...i kad je situacija takva kakva je, nemam apsolutno nista protiv da prodju ovuda do puta za Nemacku, zicama i granicama nista ne dobijas, samo haos, Nemci tako zele pa nek idu zar ne..
Al sta dobijemo, dobijemo to da Nemacka vise ne moze da prima, ali Merkelica zbog svog statusa i svega, ne sme to otvoreno da kaze..pa manipulise banana drzavicama a ja sam odavno pisao, nemoj da se svadjamo, od Turske i Grcke ne mozes ocekivati nista, ali od Makedonije vec mozes..zatvori Makedonija, zatvori Srbija, Hrvatska, Slovenija...pa nek se Grci pitaju sta i kako...elem to se nije desilo zar ne..Nemacka i dalje igra igru gluvih telefona a mi ispastamo.

Moras uvideti kakvo je realno, sadasnje stanje..a to je da Nemacka kaze dobrodosli ste..i tu sve staje, nase banana republike se ne SMEJU tome odupreti, a samo mi nemoj spominjati Madjare kroz koju je proslo hrpa migranata, cak i nakon zatvaranja granice, kako to ne vidis,
Наравно да смеју, Орбан је не ебе 2%, уосталом истерао је ММФ пре две године, а банане су и Бугарска и Румунија па мигранти не да не иду том рутом већ се ни не усуђују да тамо крену.
Проблем ће направити Немачка кад покуша наметнути квоте за пријем миграната другим земљама, а Словачка, Мађарска, Пољска и Чешка су то одбиле, чак и богата Данска.

On je onako u rukavicama, napao mene. On koji sve sta radi je da stavlja hrpu linkova i to je sve, nemas ti pojma sta je on stavljao na drugim mestima sve...
I opet, ja nigde ne kazem da nije paravan, jasno mi je da neko zeli destabilirati evropu ali kad neko preteruje, onda preteruje, a on preteruje, krivi ljude koji nisu krivi, siri Islamofobiju i onda to porice.
Daj ne placi i ne lazi, budi osoba Kreso :)

Kakve konkretne probleme i konkretno tebi su napravili oni koji "dovlace izbeglice?"

Strah Kamaele, stah. Ocito je da kroz te kolone ljudi prolaze i simpatizeri radikalnih skupina, takve stvarii se nikako ne smeju ignorisati.

Prolazeci kroz kolone, ne rade nista, ostavljaju smece ali ebes to, pocisti se, ostaje strah, sta ako neko pozeli da napadne Hrvatsku, Srbiju?

Kakve konkretne probleme i konkretno tebi su napravili oni koji "dovlace izbeglice?"
Какву ти конкретну корист имаш од миграната сем што ти душа цвета због исламизације Европе и што имаш крв хришћана на рукама јер овде дивљаш не би ли подржао улазак тероприста.

Рат у Сирији траје већ 4 године, а навала миграната је експлодирала тек кад су исламисти почели да губе.!

Kao po obicaju siris dezinformacije. Islamisti su poceli da gube kad su usli Rusi u Siriju, a izbeglice krenule put Evrope kada je u Turskoj postalo neizdrzivo, tj. kada je Evropa uskratila pomoc.

Праве проблеме.
Праве проблеме свакој земљи где надиру као скакавци.
Праве велике економске трошкове.
Треба им се обезбеди храна,вода,одећа,смештај,боравиште,папири,бусеви тамо-бусеви вамо

То сине КОШТА.
ТО су дечко СРЕДСТВА,ПАРЕ.

Јел ти сад нешто мало јасније?

Kao po obicaju siris dezinformacije. Islamisti su poceli da gube kad su usli Rusi u Siriju, a izbeglice krenule put Evrope kada je u Turskoj postalo neizdrzivo, tj. kada je Evropa uskratila pomoc.
Мигрантска криза је експлодирала с пропашћу ИСИЛ.
Кемале видим ти сузе кроз монитор, Европа неће бити исламска вукоебина.

Наравно да смеју, Орбан је не ебе 2%, уосталом истерао је ММФ пре две године, а банане су и Бугарска и Румунија па мигранти не да не иду том рутом већ се ни не усуђују да тамо крену.
Проблем ће направити Немачка кад покуша наметнути квоте за пријем миграната другим земљама, а Словачка, Мађарска, Пољска и Чешка су то одбиле, чак и богата Данска.

Dok Makednonija, Srbija, Hrvatska, Slovenija i Austrija nisu...sta ti to govori, kakve smo mi drzave?

Gle ja sam bio sa tim ljudima, i ima tu stvarno jadnih ljudi, kojima treba pomoci, ali ovo se lose odradilo, trebalo je nekako vrsiti vece kontrole, pa kontrolirano pustati ugrozene (mada ni tu nema 100% sgurnosti) ali nazalost to se nije desilo, i sad imamo ovo sta imamo

Проблем ће направити Немачка кад покуша наметнути квоте за пријем миграната другим земљама, а Словачка, Мађарска, Пољска и Чешка су то одбиле, чак и богата Данска
.

E to ce biti zanimljivo! Cak ne toliko zbog toga sto vlade odbijaju da ucestvuju, vec zbog toga sto bi se samo stanovnistvo suprotstavilo. Stanovnistvo u te tri zemlje jos nije u toj meri psiholoski kondicionirano da guta bas sve sto mu se servira.

nazivati sirotim izbeglicama ljude koji sa hrpom dolara prelaze hiljade kilometara da bi upadali u tudje zemlje je ludost i ne moze se pravdati bajkama o ljudskim pravima...kad nas stave pred svrsen cin kao one u parizu onda ce biti kasno da se kajemo

zar nije i rumunski predsednik vratio sve dugove i sutnuo mmf pa su mu smestili narod na ulici uradice to i orbanu

Strah Kamaele, stah. Ocito je da kroz te kolone ljudi prolaze i simpatizeri radikalnih skupina, takve stvarii se nikako ne smeju ignorisati.

Prolazeci kroz kolone, ne rade nista, ostavljaju smece ali ebes to, pocisti se, ostaje strah, sta ako neko pozeli da napadne Hrvatsku, Srbiju?

Slazem se, kontrola je potrebna, svako ko je i malo sumnjiv ne treba ga pustiti.

Nece ni Hrvatsku ni Srbiju, periodicno ce izvoditi teroristicke napade u Francuskoj.

nazivati sirotim izbeglicama ljude koji sa hrpom dolara prelaze hiljade kilometara da bi upadali u tudje zemlje je ludost i ne moze se pravdati bajkama o ljudskim pravima...kad nas stave pred svrsen cin kao one u parizu onda ce biti kasno da se kajemo

....ovo mnogi misle, samo mnogi nece da kazu...slazem se potpuno, dovuku se kod nas ko zna odakle i sa kojim parama pa ocekuju da im nasa zemlja da smestaj, hranu, odecu....kao da mi
nemamo naseg sveta koji zivi u bedi i nemastini, zasto ne pomognu nasem narodu, a ne tim neznancima koji bi bili u stanju sutra sve da nas spale....

zar nije i rumunski predsednik vratio sve dugove i sutnuo mmf pa su mu smestili narod na ulici uradice to i orbanu
Да, само иза Орбана стоји Цар.
Прошле године су му подметнули две обојене револуције(око такси на интернет и за 3%(!!!) смањења плата у државним службвама), али нису му наудили.
Успут принудио је и банке да регулишу кредитирање и вратио неке банке продате лажираним приватизацијама у посед мађарске државе.

Slazem se, kontrola je potrebna, svako ko je i malo sumnjiv ne treba ga pustiti.

Nece ni Hrvatsku ni Srbiju, periodicno ce izvoditi teroristicke napade u Francuskoj.

I Nemacku, siguran sam u to, ali opet ne mozes biti siguran da nas nece, prete se oni i na ovom podrucju, ma da ni jedan ter.napad ovde ne bude, nije ugodno kad znas da je neko prosao kroz tvoju zemlju pa sudelovao u ter.napadu, ljudski zivoti su to..

A za kontrolu je sad vec kasno, cak da to i urade..

I Nemacku, siguran sam u to, ali opet ne mozes biti siguran da nas nece, prete se oni i na ovom podrucju, ma da ni jedan ter.napad ovde ne bude, nije ugodno kad znas da je neko prosao kroz tvoju zemlju pa sudelovao u ter.napadu, ljudski zivoti su to..

A za kontrolu je sad vec kasno, cak da to i urade..

Napadi terorista su druga tema, ako i napadnu bilo ovde bilo negde drugde, odradice to bile izbeglice u Evropi ili ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back