blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.053
Verujem da padas na takve likoveBas je lep covek, sta zavist cini![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da padas na takve likoveBas je lep covek, sta zavist cini![]()
Pa Rolex je na ruci.Sta fali ovde, ne kapiram sliku?
I sta s njim? Zabranjeni suPa Rolex je na ruci.
Pa vrati se na uvodni post.I sta s njim? Zabranjeni su?
VidimPa vrati se na uvodni post.![]()
Roleks je statusni simbol pre svega. Ljudi njime pokazuju svoju finansijsku moć.Vidim.
Svako ko ima Rolex je skorojevic?
To je poenta, ne razumem. Bar da si nasao nekog ruznijeg, ovo mi bas oku prija steta sto se celo lice ne vidi![]()
Ti si samo željna maženja ,ne vidiš šumu od drvetaVidim.
Svako ko ima Rolex je skorojevic?
To je poenta, ne razumem. Bar da si nasao nekog ruznijeg, ovo mi bas oku prija steta sto se celo lice ne vidi![]()
Ok, ali je upravo i sat na slici lep. Pojma nemam koje je marke, iskreno zapazila sam model muskarca, ne satRoleks je statusni simbol pre svega. Ljudi njime pokazuju svoju finansijsku moć.
I sta s njim? Zabranjeni su?
Ti si jedna od onih što se zaljube u bilbord frajere hahahaOk, ali je upravo i sat na slici lep. Pojma nemam koje je marke, iskreno zapazila sam model muskarca, ne sat![]()
Jok. U tvoj avatar cuTi si jedna od onih što se zaljube u bilbord frajere hahaha![]()
![]()
TI si jedna od onih što se lože i pipkaju maneken lutke u prodavniciJok. U tvoj avatar cu![]()
U kom svetu ti živiš da mi je da znam. Gde prosečan građanin EU može da odvoji 15000 evra za jedan Roleks kao od šale? Daj probudi se iz tog svog programerskog sna, i vam se bliži polako kraj, i vi postajete suvišni pogotovu danas sa AI.Ljudi se i dalje tripuju da je roleks neki poseban sat i statusni simbol, LOL
Čukica kosta dve malo jače plate na zapadu![]()
Јел возачи камиона по САД носе Ролексе онако штрокави или се то котира као спрдња?Ljudi se i dalje tripuju da je roleks neki poseban sat i statusni simbol, LOL
Čukica kosta dve malo jače plate na zapadu![]()
A što ljubavnice ?zašto ne od supruge ?
@Meliot је једна дивна појава. Међу најпозитивнијим појавама на овом форуму.Em nikad nije iebo a da nije platio, em je toliko sposoban da zaradi, da sad mrzi svakog sposobnijeg od sebe![]()
Pa i nije ,zanimljivije bi bila da supruga pokloni roleks i dovede mu ljubavnicu,na lancu ,onako četvoronoške da puzi do njega...Tako je prica zanimljivija![]()
Eto, moze i tako, i nije losa idejaPa i nije ,zanimljivije bi bila da supruga pokloni roleks i dovede mu ljubavnicu,na lancu ,onako četvoronoške da puzi do njega...![]()
U kom svetu ti živiš da mi je da znam. Gde prosečan građanin EU može da odvoji 15000 evra za jedan Roleks kao od šale? Daj probudi se iz tog svog programerskog sna, i vam se bliži polako kraj, i vi postajete suvišni pogotovu danas sa AI.
Ljudi ne skladište rolekse kući nego ih nose sa sobom jer su statusni simbol.Ljudi ne kapiraju jednu stvar u vezi roleksa: to je valuta.
Kada kupis roleks, nisi potrosio pare nego zamenio ih u drugu valutu. Univerzalnu valutu koja u svim zemljama sveta vredi isto, i ne gubi na vrednosti - čak često, nakon desetak godina, vrednost prilično poraste.
Ljudi koji kupuju roleks, bukvalno prebacuju svoj novac u drugu valutu, i to je to.
Pa kad si kapitalistički eksplatator. Kapitalisti u svakom društvu odlično žive, njima je uvek svuda potaman.Za nekog san za nekog java.![]()
Ima i toga ali ima i lečenje kompleksa. Ovaj gore iznad ima suprugu sa kojom organizuje trojke, znači ne manjka mu toga, ali ima neverovatnu želju da se razmeće ovde na forumu kako odlično zarađuje. Znači ponekad su i kompleksi u pitanju. Kako drugačije objasniti sve to?Zato što je veća šansa da iebeš ako si bolje pozicioniran na toj subjektivnoj društvenoj lestvici. Imanje novca i pokazivanje da ga imaš je jedan od načina uspona na istoj.
Sve se svodi na prirodne nagone za razmnožavanjem.
Ukoliko je cilj razmnozavanje sa nekim idiotom.Zato što je veća šansa da iebeš ako si bolje pozicioniran na toj subjektivnoj društvenoj lestvici. Imanje novca i pokazivanje da ga imaš je jedan od načina uspona na istoj.
Sve se svodi na prirodne nagone za razmnožavanjem.
Pa znaš i sama da ima mnogo žena koje od dva dobra momka nevoljno ipak odaberu onog koji ima Ferari. Pritom, to ne znači da je taj koji ima Ferari nužno idiot.Ukoliko je cilj razmnozavanje sa nekim idiotom.