Ocean_state
Domaćin
- Poruka
- 3.809
@natasha
On te zayebava. Evo linkovi.
PiL(Public Image Limited) - Rise
Kasnije cu josh.
On te zayebava. Evo linkovi.
PiL(Public Image Limited) - Rise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nadji Not a love song. Ni meni se Death ne svidja.natasha`:@ocean
ova pesma mi je ok,svidja mi se..daj da vidim jos nesto... a cula sam jos neku death disco - ta mi se bas i nije svidela, evo sad je slusam(ok je i ona,mada mi se ova prva vise svidja-rise),pa da vidim kakva je... ali ova rise-da,svidela mi se..
btw ja sam ceo dan spavala..tako da nisam bila za kompom,a evo sad sam.. mada mozda o5 odem da spavam.. nikad se ne zna ..
:smajli sa onim za protestovanje na kom pishe cepulja i strelica na gore i kezom na licu:Sweet_Jane:

keeper:obicno MTV "bullshit" ...
nije ni vredno spomena. kao, zenska se folira da je buntovnik ..... ma luda je skroz. daaaaaaaaaaaj. muzika za osnovce
OK! Sad sam siguran da samo ložiš ljude po forumu! Nije to fino, neko se možda i primi....nirvana girl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STA BRE TU IMA DA SE MISLI?!Ona je bas ona vrsta ovce sa MTV-ja koja moze da se dopada samo muzicki zaostalim ljudima.![]()
![]()
DeteSunca:OK! Sad sam siguran da samo ložiš ljude po forumu! Nije to fino, neko se možda i primi....![]()

Evo da izvucem da sledeci put vidish. Neg ae na shljivu pa cu ti ja to izobjashnjavam. Zabranio nam mata da spamujemo.Ocean_state:To je Johny Rotten. Pevac koji je pevo za Sex Pistolse. Za koju grupu Avril nije znala. Ali da ne pocinjem ja sa tim nego da ti bachim josh koji link.
Dead Kennedys Holliday in Cambodia
Ocean_state:@Nirvana
Uh pa ne znam bas. Jer zavisi shta zavrshish u muzickoj. Moj drugar je ucio harmoniku nekih sedam i vishe godina i slusha narodnjake i tehno.
Ali kazem da mozda ona uci neshto drugo. Kad svirash klavir morash ipak da slushash neshto shto nisu narodnjaci jer je to samo neki tehno i tako to.nirvana girl:Ja sam muzicku zavrsila za 5 godina,svirala sam klavir i u srednjoj sam upisala oba 2 smera i solo pevanje.Sada sviram gitaru i NE SLUSAM narodnjake.
Za natasu:
Pise:NISU SVI ZAVRSILI...Ti kazes da sam se prevarila?Znaci jesu?To samo dokazuje da pojedinci imaju jaaako kratak fitilj...