Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja nisam htela da pljujem nikoga,na kraju smo se svi sporazumeli i shvatili da ne treba da se mesamo u mesljenja drugih...bar bi trebalo da bude tako ...nadam se da jeste ...
nije bacanje vremena ako iz toga izvucemo bar nesto korisno ..(tesko da je tako,al ajde ...) :)

bas lepo :D... mada mislim da ce onda biti dosadno ovde .. niko nista nece pisati .. nema nas puno sto je volimo .. ja bi mogla pisati dan i noc.. sada videcemo za posle..mozda je i ja zamrzim,,,mada nece to jos skoro ...bar ja tako mislim..

natasha`:
bas lepo :D... mada mislim da ce onda biti dosadno ovde .. niko nista nece pisati .. nema nas puno sto je volimo .. ja bi mogla pisati dan i noc.. sada videcemo za posle..mozda je i ja zamrzim,,,mada nece to jos skoro ...bar ja tako mislim..
Ne mogu da verujem natasha, pustices one kretene da ti govore shta je dobro za tebe!
Okeanka i bandu razuzdanih tregerasha?
kakvi bre sex pistolsi, to se slusalo u svoje vreme, avril je sada.
Neki mrtvi bendovi vadi da bi ispao motjan, to se slusha samo da bi bio kao fatza, kada neko kaze 'avril' on napravi facu i kaze 'Ma daj... ja slusham mrtve stvari... to vise niko ne slusa osim nas odabranih, mi smo kul znas' i onda namigne.
Bezi bre od njih, oni su zagubljeni u pilulitzama. I slushaju Stoju a kriju.
Ne daj se vukovima natasha, pusti ti ove krpljene lopte i slushaj shta ti se slusha!
'misfits' 'public image' koji su pa ti? Da nisi mozda mnogo jak shto si i napisao ti peshovani?
Da, lepo si prochitao, to shto slushash su nepopularni gejevi, popularni samo kod mase koja se sama oseca nepopularnom i onda slusha neku muziku koju slusha mali broj ljudi kako bi se osetili posebnom.
Uff.. kako mrzim kada neko nekome govori shta bi trebao taj da radi, i kada mi neko dira avril.
Nekome ce zavrshiti moj bas u vugla vidim ja....

Fala bogu mudri mato, treba da se obrazuje ako je zanima ta zika, mene samo nervira kada vidim nasilno izmenjivanje stavova, evoluira muzika ona ne staje, neshto staro je istorija, istoriju treba postovati ne klanjati joj se.
okeanko treba da svira sintisajzer malko...
neshto od kemish - mastera

natasha`:
ja nisam htela da pljujem nikoga,na kraju smo se svi sporazumeli i shvatili da ne treba da se mesamo u mesljenja drugih...bar bi trebalo da bude tako ...nadam se da jeste ...
nije bacanje vremena ako iz toga izvucemo bar nesto korisno ..(tesko da je tako,al ajde ...) :)
Da evo sada smo svi super i tako to.
I think we lurned something today.

Breaking:
Fala bogu mudri mato, treba da se obrazuje ako je zanima ta zika, mene samo nervira kada vidim nasilno izmenjivanje stavova, evoluira muzika ona ne staje, neshto staro je istorija, istoriju treba postovati ne klanjati joj se.
okeanko treba da svira sintisajzer malko...
neshto od kemish - mastera
Sviram ja bas gitaru.

@breaking,benjamin
ne brini ti za mene,slusam ja avril i dalje .. naravno, nego sam samo pitala da mi kaze neke te, pa da vidim valjaju li sta, nije ni to losa muzika .. a ja ostajem pri avril :D
evo ovih dana slusam marchela, avril, jednu pesmu od rihanne-unfaithful, don't cry od gunsa, i tako jos po nesto ... nece oni meni reci sta ja da radim, samo da cujem i njihovo misljenje ... to en utisce toliko .. mada ja volim uvek da cujem nesto novo ..
znaci i ti volis avril ... :D:D bas lepo ... ;-)

Back