natasha`
Iskusan
- Poruka
- 5.262
da, daj mi linkove .. posto ne znam kako da ih trazim sad i gde .. posto i nemam mnogo vremena, a htela bih da poslusam to ..
ps. SP ko su ti,mislim pun naziv?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MA tri puta dnevno i dva puta uveceOcean_state:Evo ali samo zbog tebe.
Nego mato da ne slushash ti mozhda Avril?

Sex Pistols, tvorci Punka.natasha`:da, daj mi linkove .. posto ne znam kako da ih trazim sad i gde .. posto i nemam mnogo vremena, a htela bih da poslusam to ..
kako ti sve znasDeteSunca:Sex Pistols, tvorci Punka.
a ja tako glupa

Sad zvučiš kao moja sestra kad ja znam odgovor na Milioneru, a ona ne.natasha`:kako ti sve znasa ja tako glupa
salim se,nisam glupa ...samo ne znam i to je sve ..
![]()
![]()
Da, da fini smo, zašto ne bi bili fini Đurđa dete drago. Nego da i ti nemaš sestru koja je gluplja od tebe, ili brata?Djordja:jao sad smo svi kao fini i dobri i svi se kao volimo,i sad je sve u redu,jel?
Nisam Djurdja,vec Djordja!A za sestru...ma nemam,mi smo svi vrlo inteligentniDeteSunca:Da, da fini smo, zašto ne bi bili fini Đurđa dete drago. Nego da i ti nemaš sestru koja je gluplja od tebe, ili brata?

ma ja samo ne kapiram koja je fora vaseg prozivanja?Prvo se zesce pljujete,a onda svi se volimo...mislim da ste bacili dragoceno vremenatasha`:tebi djordjo smeta to sto smo svi sad fini i super...nama bas lepo ovako ...

Ne mogu da verujem natasha, pustices one kretene da ti govore shta je dobro za tebe!natasha`:bas lepo... mada mislim da ce onda biti dosadno ovde .. niko nista nece pisati .. nema nas puno sto je volimo .. ja bi mogla pisati dan i noc.. sada videcemo za posle..mozda je i ja zamrzim,,,mada nece to jos skoro ...bar ja tako mislim..
Svako ko je cuo za pank je cuo i za Sex Pistolse. Postavicu linkove ali sutra. Sad sam malo loshe.natasha`:kako ti sve znasa ja tako glupa
salim se,nisam glupa ...samo ne znam i to je sve ..
![]()
![]()
Da evo sada smo svi super i tako to.natasha`:ja nisam htela da pljujem nikoga,na kraju smo se svi sporazumeli i shvatili da ne treba da se mesamo u mesljenja drugih...bar bi trebalo da bude tako ...nadam se da jeste ...
nije bacanje vremena ako iz toga izvucemo bar nesto korisno ..(tesko da je tako,al ajde ...)![]()
Sviram ja bas gitaru.Breaking:Fala bogu mudri mato, treba da se obrazuje ako je zanima ta zika, mene samo nervira kada vidim nasilno izmenjivanje stavova, evoluira muzika ona ne staje, neshto staro je istorija, istoriju treba postovati ne klanjati joj se.
okeanko treba da svira sintisajzer malko...
neshto od kemish - mastera