M
MiKe
Gost
sta mislite o Avril Lavigne i o njenoj muzici?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
e. girl:Nije losa.Imidz takodje.Pesma se i nadje poneka da je dobra...Na primer "Sk8er Boy".
Ma nije losa,ok,cool!
Poz.
Anonymous:Bilo bi strava da snime film po pesmi Sk8er boy samo ne znam sta ce se u njemu raditi tako da ne mogu da ti odgovorim da li bi ga gledao
Rain:Ne bih da se mesam ali KOJI VAM JE DJAVO????!!!!Jel bilo ko od vas SLUSAO,ALI STVARNO SLUSAO njene pesme?!Sta sad kao videli ste Sk8er boi na TV pa kao nesto znate o njojPrvo ukontajte o cemu ona prica pa tek posle pljujte po njoj ako vas english posluzi bar toliko da uhvatite ideju pesme
Nadji pesmu Naked pa ces i sam cuti.Ima i ona po koju pametnu...Keeper:Rain:Ne bih da se mesam ali KOJI VAM JE DJAVO????!!!!Jel bilo ko od vas SLUSAO,ALI STVARNO SLUSAO njene pesme?!Sta sad kao videli ste Sk8er boi na TV pa kao nesto znate o njojPrvo ukontajte o cemu ona prica pa tek posle pljujte po njoj ako vas english posluzi bar toliko da uhvatite ideju pesme
a sta to ona prica? 8)
Njeni tekstovi imaju strasno duboko znacenje i skrivene poruke ("He was a boy,she was a girl..."),ma nemoguce da nisi primetio!Keeper:Rain:Ne bih da se mesam ali KOJI VAM JE DJAVO????!!!!Jel bilo ko od vas SLUSAO,ALI STVARNO SLUSAO njene pesme?!Sta sad kao videli ste Sk8er boi na TV pa kao nesto znate o njojPrvo ukontajte o cemu ona prica pa tek posle pljujte po njoj ako vas english posluzi bar toliko da uhvatite ideju pesme
a sta to ona prica? 8)
Rain:Nadji pesmu Naked pa ces i sam cuti.Ima i ona po koju pametnu...Keeper:Rain:Ne bih da se mesam ali KOJI VAM JE DJAVO????!!!!Jel bilo ko od vas SLUSAO,ALI STVARNO SLUSAO njene pesme?!Sta sad kao videli ste Sk8er boi na TV pa kao nesto znate o njojPrvo ukontajte o cemu ona prica pa tek posle pljujte po njoj ako vas english posluzi bar toliko da uhvatite ideju pesme
a sta to ona prica? 8)
Ma sta si se uhvatila za tu pesmu samo nju i znasCourtney:Njeni tekstovi imaju strasno duboko znacenje i skrivene poruke ("He was a boy,she was a girl..."),ma nemoguce da nisi primetio!Keeper:Rain:Ne bih da se mesam ali KOJI VAM JE DJAVO????!!!!Jel bilo ko od vas SLUSAO,ALI STVARNO SLUSAO njene pesme?!Sta sad kao videli ste Sk8er boi na TV pa kao nesto znate o njojPrvo ukontajte o cemu ona prica pa tek posle pljujte po njoj ako vas english posluzi bar toliko da uhvatite ideju pesme
a sta to ona prica? 8)
I'm with you-relativno dobraRain:Ma sta si se uhvatila za tu pesmu samo nju i znasCourtney:Njeni tekstovi imaju strasno duboko znacenje i skrivene poruke ("He was a boy,she was a girl..."),ma nemoguce da nisi primetio!Keeper:Rain:Ne bih da se mesam ali KOJI VAM JE DJAVO????!!!!Jel bilo ko od vas SLUSAO,ALI STVARNO SLUSAO njene pesme?!Sta sad kao videli ste Sk8er boi na TV pa kao nesto znate o njojPrvo ukontajte o cemu ona prica pa tek posle pljujte po njoj ako vas english posluzi bar toliko da uhvatite ideju pesme
a sta to ona prica? 8)Sad svi kao slusata metal i svi ste kao neke face.Boli mene briga za Avril Lavigne ali mi uzasno ide na zivce to sto znate samo jednu pesmu i zbog toga pljujete po njoj.Prvo preslusaj SVE njene pesme pa ako ti se ne svidja ne svidja ti se,tvoja stvar ali prestani da budes ironicna.Ako se nesto TEBI ne svidja ne znaci da nije dobro.Sto lepo ne prihvatite da nisu svi ljudi kao vi i kakve veze ima da li neko slusa rock,metal,punk ili bilo sta drugo.Super osoba je super pa makar slusala i Saku Polumentu i Indiru Radic
![]()